line-chart user-circle inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o external-link

Vacature Gasmeetkundige - Brandwacht

Vacature in Oss

RAAAK Personeel
  • RAAAK Personeel Bedrijfsprofiel
  • MBO, 1 - 3 jaar ervaring
  • Vast contract
  • 40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met uitzicht op vast diensverband waarbij je je technische kennis kunt combineren met direct klantcontact?

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een (aankomend) Gasmeetdeskundige in de omgeving van Oss. Dit bedrijf is specialist op het gebied van gasmeten van zeecontainers. Hiermee zorgen zij voor een veilige werkomgeving voor logistiek personeel. Daarnaast bieden zij klanten een totaaloplossing voor al hun problemen op dit gebied. Onze opdrachtgever geeft de voorkeur aan kandidaten die ervaring hebben met gasmeten, maar gemotiveerde, zelfstandige starters worden ook van harte uitgenodigd te reageren. Je zult intern een praktijkgerichte opleiding krijgen.

Eisenpakket

Als gasmeetkundige ben jij:

- Een echt 'ochtendmens' in verband met vroege werktijden.
- Heb je minimaal een MBO diploma in je bezit.
- Klantgericht en representatief.
- Nauwkeurig.
- Zelfstandig.

Beschrijving werkgever Op zoek naar een technische baan in Drechtsteden of Brabant?
Raaak Personeel is gevestigd in Alblasserdam, Gorinchem, Oosterhout, Papendrecht, Tilburg en Waalwijk en bemiddelt in technische vakkrachten.

Persoonlijk gesprek
Raaak Personeel staat voor een persoonlijke benadering en kijkt verder dan alleen uw CV. Daarom gaat Raaak bij een inschrijving altijd persoonlijk met u in gesprek. Het intakegesprek is bedoeld om u zo goed mogelijk te leren kennen.
Wat zijn uw wensen voor een nieuwe baan? En welke bedrijfscultuur pas het best bij u? Deze persoonlijke benadering is de basis voor een effectief proces, met als resultaat een mooie baan.

Actief aan de slag
Na de inschrijving en het persoonlijke gesprek gaat de consultant voor u aan de slag. Raaak heeft uitstekende contacten met vele bedrijven. De consultants komen allemaal uit de regio en kennen de lokale arbeidsmarkt heel goed.
Zodra er functies beschikbaar zijn die passen bij uw wensen wordt er contact met u opgenomen en legt de consultant het eerste contact tussen u en het bedrijf. Raaak Personeel vindt voor u een passende baan binnen de techniek!

Raaak Ablasserdam (078) 6933727 info@raaakpersoneel.nl
Raaak Gorinchem (0183) 630022 gorinchem@raaakpersoneel.nl
Raaak Oosterhout (0162) 820236 oosterhout@raaakpersoneel.nl
Raaak Papendrecht (078) 3030306 papendrecht@raaakpersoneel.nl
Raaak Tilburg (013) 3032221 tilburg@raaakpersoneel.nl
Raaak Waalwijk (0416) 745410 waalwijk@raaakpersoneel.nl
Info salaris Salaris in overleg

Meer informatie Arbeidsvoorwaarden

Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding


Sollicitatieprocedure

Ben jij de kandidaat waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Solliciteer dan nu via de button of www.raaakpersoneel.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Eventuele vragen over de vacature beantwoorden we natuurlijk graag. Hiervoor zijn we te bereiken op het telefoonnummer 0183-630022.

Contactpersoon Dhr. Bennie Broekhuizen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer banen voor Monteur in omgeving Oss Bekijk alle 206 vacatures
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Monteur