user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down

Vacature Hulp monteur

in Waalwijk

RAAAK Personeel
  • RAAAK Personeel
  • MBO, 1 - 3 jaar ervaring
  • 40 uur per week
Beschrijving functie

Dit is een vacature voor jongeren van 18 tot 27 jaar in het kader van de aanpak jeugdwerkloosheid.

Voor een van onze opdrachtgevers in Waalwijk zijn wij op zoek naar een (hulp)monteur voor in de buitendienst. Je start als assistent van de monteur en je gaat naar diverse projecten in de omgeving van Brabant om producten bij particulieren klanten te plaatsen. Binnen de organisatie is er ruimte tot doorgroeien naar eerste monteur waardoor je zelfstandig naar locaties zult gaan in de toekomst. Het is dan ook absoluut een vacature voor langere tijd/ vast.

Het belangrijkste voor deze baan is naast technisch inzicht / affiniteit, zeker ook je persoonlijkheid! Omdat je bij particuliere klanten thuis komt, is het noodzakelijk dat je communicatief vaardig bent en een representatieve indruk maakt.

lees meer

Eisenpakket

De volgende eisen worden aan een kandidaat gesteld:
- Je bent technisch onderlegd / technische werkervaring
- Een VCA certificaat is een pré
- Je bent woonachtig in de directe omgeving van Waalwijk (10 tot 20 km)
- Je bent ambitieus en je bent op zoek naar een baan voor langere periode
- Je hebt geen last van hoogtevrees
- Je bent representatief
- Je bent communicatief vaardig

lees meer

Beschrijving werkgever Op zoek naar een technische baan in Drechtsteden of Brabant?
Raaak Personeel is gevestigd in Alblasserdam, Gorinchem, Oosterhout, Papendrecht, Tilburg en Waalwijk en bemiddelt in technische vakkrachten.

Persoonlijk gesprek
Raaak Personeel staat voor een persoonlijke benadering en kijkt verder dan alleen uw CV. Daarom gaat Raaak bij een inschrijving altijd persoonlijk met u in gesprek. Het intakegesprek is bedoeld om u zo goed mogelijk te leren kennen.
Wat zijn uw wensen voor een nieuwe baan? En welke bedrijfscultuur pas het best bij u? Deze persoonlijke benadering is de basis voor een effectief proces, met als resultaat een mooie baan.

Actief aan de slag
Na de inschrijving en het persoonlijke gesprek gaat de consultant voor u aan de slag. Raaak heeft uitstekende contacten met vele bedrijven. De consultants komen allemaal uit de regio en kennen de lokale arbeidsmarkt heel goed.
Zodra er functies beschikbaar zijn die passen bij uw wensen wordt er contact met u opgenomen en legt de consultant het eerste contact tussen u en het bedrijf. Raaak Personeel vindt voor u een passende baan binnen de techniek!

Raaak Ablasserdam (078) 6933727 info@raaakpersoneel.nl
Raaak Gorinchem (0183) 630022 gorinchem@raaakpersoneel.nl
Raaak Oosterhout (0162) 820236 oosterhout@raaakpersoneel.nl
Raaak Papendrecht (078) 3030306 papendrecht@raaakpersoneel.nl
Raaak Tilburg (013) 3032221 tilburg@raaakpersoneel.nl
Raaak Waalwijk (0416) 745410 waalwijk@raaakpersoneel.nl

lees meer

Info salaris Salaris in overleg