user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down

Vacature Kwaliteitscontroleur (ploegendienst)

in Tilburg

RAAAK Personeel
  • RAAAK Personeel
  • MBO, 1 - 3 jaar ervaring
  • 40 uur per week
Beschrijving functie

Ga jij zorgvuldig te werk en vind jij kwaliteit belangrijk? Werk jij graag in ploegen en zoek je vastigheid? Dan ben jij de juiste de persoon die wij zoeken!

Als Kwaliteitscontroleur kom je te werken bij een groeiend productiebedrijf in de regio Tilburg. Je gaat aan de slag in een 5-ploegendienst en in de rustige maanden werk je in een 3-ploegendienst. Het is een functie voor langere tijd met uitzicht op vast dienstverband.

In de functie van Kwaliteitscontroleur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van steekproefcontroles bij mogelijke afwijkingen in het product en assisteer je bij het testen van diverse producten. Daarnaast registreer je de voorraad en vind je het een uitdaging om uit te zoeken hoe fouten in het proces kunnen ontstaan. Je zoekt naar een mogelijke oplossing en denkt na over hoe dit probleem in de toekomst voorkomen kan worden.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:
- Uitvoeren van kwaliteitscontroles en rapporteren. Hierbij kijk je o.a. naar juistheid van het toegepaste materieel en of het product voldoet aan de specificaties;
- Controleren en signaleren van afwijkingen in het productieproces;
- Uitvoeren van kalibraties van meetapparatuur;
- Uitvoeren van controles op inkomende grond- en hulpstoffen en verpakkingen;
- Inspecteren van de veiligheid van bedrijfsmiddelen;
- Medewerkers instructies geven, begeleiden en controleren op de kwaliteit van de uit te voeren werkzaamheden.

Kortom, een veelzijdige en uitdagende functie binnen een enthousiast team van kwaliteitscontroleurs.
Je komt te werken bij een productiebedrijf waar ontwikkeling van de medewerkers hoog in het vaandel staat.

lees meer

Eisenpakket

- Afgeronde MBO opleiding;
- Technisch inzicht;
- Bereid om in ploegen te werken, flexibel t.o.v. diensten;
- Goede kennis van Excel;
- Zorgvuldig en zelfstandig kunnen werken;
- Doorzettingsvermogen;
- Oog voor detail, kwaliteitsgericht;
- Goede schrijfvaardigheid in de Nederlandse taal.

lees meer

Beschrijving werkgever Op zoek naar een technische baan in Drechtsteden of Brabant?
Raaak Personeel is gevestigd in Alblasserdam, Gorinchem, Oosterhout, Papendrecht, Tilburg en Waalwijk en bemiddelt in technische vakkrachten.

Persoonlijk gesprek
Raaak Personeel staat voor een persoonlijke benadering en kijkt verder dan alleen uw CV. Daarom gaat Raaak bij een inschrijving altijd persoonlijk met u in gesprek. Het intakegesprek is bedoeld om u zo goed mogelijk te leren kennen.
Wat zijn uw wensen voor een nieuwe baan? En welke bedrijfscultuur pas het best bij u? Deze persoonlijke benadering is de basis voor een effectief proces, met als resultaat een mooie baan.

Actief aan de slag
Na de inschrijving en het persoonlijke gesprek gaat de consultant voor u aan de slag. Raaak heeft uitstekende contacten met vele bedrijven. De consultants komen allemaal uit de regio en kennen de lokale arbeidsmarkt heel goed.
Zodra er functies beschikbaar zijn die passen bij uw wensen wordt er contact met u opgenomen en legt de consultant het eerste contact tussen u en het bedrijf. Raaak Personeel vindt voor u een passende baan binnen de techniek!

Raaak Ablasserdam (078) 6933727 info@raaakpersoneel.nl
Raaak Gorinchem (0183) 630022 gorinchem@raaakpersoneel.nl
Raaak Oosterhout (0162) 820236 oosterhout@raaakpersoneel.nl
Raaak Papendrecht (078) 3030306 papendrecht@raaakpersoneel.nl
Raaak Tilburg (013) 3032221 tilburg@raaakpersoneel.nl
Raaak Waalwijk (0416) 745410 waalwijk@raaakpersoneel.nl

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Tilburg