user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down

Vacature Productiemedewerker

in Oosterhout

RAAAK Personeel
  • RAAAK Personeel
  • LBO / VMBO, 1 - 3 jaar ervaring
  • 40 uur per week
Beschrijving functie

Ben jij fysiek sterk en werk je graag in een productie omgeving? Ben jij een echte aanpakker? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor een groeiende, technische organisatie in Oosterhout zijn wij op zoek naar Productiemedewerker met enige ervaring in de zware industrie waaronder bouw, staal, metaal of scheepsbouw of met een echte aanpakkersmentaliteit.

In de functie van Productiemedewerker ben je o.a. verantwoordelijk voor
- Het controleren van materialen aan de hand van productiebonnen.
- Het controleren van de kwaliteit van producten;
- Overstempelen van unieke numerieke reeks van metalen platen;
- Staalplaten nummeren;
- Laskanten maken d.m.v. autogeen branden.

Je gaat als Productiemedewerker aan de slag bij een internationale organisatie die actief is in diverse sectoren, waaronder offshore, staalconstructie en machinebouw.

lees meer

Eisenpakket

- Bereid om fysiek werk te verrichten;
- Sterke affiniteit met techniek;
- Gemotiveerde instelling;
- Je weet van aanpakken en hebt de juiste werkmentaliteit;
- Woonachtig in een straal van 25 km rondom Oosterhout, Noord-Brabant.

lees meer

Beschrijving werkgever Op zoek naar een technische baan in Drechtsteden of Brabant?
Raaak Personeel is gevestigd in Alblasserdam, Gorinchem, Oosterhout, Papendrecht, Tilburg en Waalwijk en bemiddelt in technische vakkrachten.

Persoonlijk gesprek
Raaak Personeel staat voor een persoonlijke benadering en kijkt verder dan alleen uw CV. Daarom gaat Raaak bij een inschrijving altijd persoonlijk met u in gesprek. Het intakegesprek is bedoeld om u zo goed mogelijk te leren kennen.
Wat zijn uw wensen voor een nieuwe baan? En welke bedrijfscultuur pas het best bij u? Deze persoonlijke benadering is de basis voor een effectief proces, met als resultaat een mooie baan.

Actief aan de slag
Na de inschrijving en het persoonlijke gesprek gaat de consultant voor u aan de slag. Raaak heeft uitstekende contacten met vele bedrijven. De consultants komen allemaal uit de regio en kennen de lokale arbeidsmarkt heel goed.
Zodra er functies beschikbaar zijn die passen bij uw wensen wordt er contact met u opgenomen en legt de consultant het eerste contact tussen u en het bedrijf. Raaak Personeel vindt voor u een passende baan binnen de techniek!

Raaak Ablasserdam (078) 6933727 info@raaakpersoneel.nl
Raaak Gorinchem (0183) 630022 gorinchem@raaakpersoneel.nl
Raaak Oosterhout (0162) 820236 oosterhout@raaakpersoneel.nl
Raaak Papendrecht (078) 3030306 papendrecht@raaakpersoneel.nl
Raaak Tilburg (013) 3032221 tilburg@raaakpersoneel.nl
Raaak Waalwijk (0416) 745410 waalwijk@raaakpersoneel.nl

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Oosterhout