user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down

Vacature Meewerkend Voorman

in Maasvlakte Rotterdam

RAAAK Personeel
  • RAAAK Personeel
  • MBO, 1 - 3 jaar ervaring
  • 40 uur per week
Beschrijving functie

Zoek jij een functie als (Aankomend) Meewerkend Voorman? Wil jij de verantwoording voor het (preventief)( laten) onderhouden van de installaties? Dan is deze vacature voor jou bestemd!!

Voor onze opdrachtgever in de Maasvlakte zoeken wij een (Aankomend) Meewerkend Vooman. Het bedrijf ontvangt allerlei afvalstoffen en die gaan zij scheiden om te zien welke bruikbaar zijn en welke niet.Voor het onderhoud en revisies aan de installaties van alle machines op het terrein, zoeken zij een voorman.

In de functie van (Aankomend) Meewerkend Voorman komen de volgende taken voor:

- Opvolging geven aan de planning van (preventief) onderhoud en revisies aan de installatie(s) en materieel conform de onderhoudsplannen
- Verrichten van periodieke controle op onderhoud van de installaties
- Werken met beheerssystemen t.b.v. preventief onderhoud
- Gebaseerd op vakkennis en inzicht rapporteren van mogelijk toekomstige problemen ten aanzien van materieel en materiaal resp. het uitvoeren van preventief onderhoud
- Coördineert de inzet van mensen en middelen, stuurt de Monteurs inhoudelijk aan
- Verrichten van de projectuitvoering van het functioneel testen van installaties of onderdelen hiervan in samenspraak met de productie
- Uitvoeren van de plantchecklist en het rapporteren hiervan
- Vastleggen en terugkoppelen van alle werkzaamheden
- Anticiperen op en signaleren van onderhoud aan de installatie(s) en materieel
- Maken van eenvoudige installatie-onderdelen
- Beheren van de werkplaats

lees meer

Eisenpakket

Voor deze functie zijn de volgende eisen gesteld:

- Niveau 3/4
- Mechanische achtergrond, bij voorkeur ook Electro
- Bereid zijn een intern leertraject te volgen

Naast de bovenstaande punten beschik je over de volgende persoonlijke eigenschappen:

- Teamspeler en resultaatgericht
- Passie voor techniek, leergierig
- Neemt het voortouw, verantwoordelijk

lees meer

Beschrijving werkgever Op zoek naar een technische baan in Drechtsteden of Brabant?
Raaak Personeel is gevestigd in Alblasserdam, Gorinchem, Oosterhout, Papendrecht, Tilburg en Waalwijk en bemiddelt in technische vakkrachten.

Persoonlijk gesprek
Raaak Personeel staat voor een persoonlijke benadering en kijkt verder dan alleen uw CV. Daarom gaat Raaak bij een inschrijving altijd persoonlijk met u in gesprek. Het intakegesprek is bedoeld om u zo goed mogelijk te leren kennen.
Wat zijn uw wensen voor een nieuwe baan? En welke bedrijfscultuur pas het best bij u? Deze persoonlijke benadering is de basis voor een effectief proces, met als resultaat een mooie baan.

Actief aan de slag
Na de inschrijving en het persoonlijke gesprek gaat de consultant voor u aan de slag. Raaak heeft uitstekende contacten met vele bedrijven. De consultants komen allemaal uit de regio en kennen de lokale arbeidsmarkt heel goed.
Zodra er functies beschikbaar zijn die passen bij uw wensen wordt er contact met u opgenomen en legt de consultant het eerste contact tussen u en het bedrijf. Raaak Personeel vindt voor u een passende baan binnen de techniek!

Raaak Ablasserdam (078) 6933727 info@raaakpersoneel.nl
Raaak Gorinchem (0183) 630022 gorinchem@raaakpersoneel.nl
Raaak Oosterhout (0162) 820236 oosterhout@raaakpersoneel.nl
Raaak Papendrecht (078) 3030306 papendrecht@raaakpersoneel.nl
Raaak Tilburg (013) 3032221 tilburg@raaakpersoneel.nl
Raaak Waalwijk (0416) 745410 waalwijk@raaakpersoneel.nl

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Maasvlakte Rotterdam