user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down

Vacature Assemblagemedewerker

Vacature Alblasserdam

RAAAK Personeel
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Vind jij onderdelen in elkaar zetten mooi werk? Wij zoeken een gemotiveerde assemblagemedewerker. Na 4 maanden kom je in dienst bij de opdrachtgever.

Assembleren is het samenstellen van losse onderdelen tot één geheel. Heb je ervaring met fijnmechanisch werk? Mooi! Wij zoeken mensen die het leuk vinden om secuur te werken. Jij vindt het een uitdaging samen met je collega's kwalitatief goed werk af te leveren.

Voor je inspanning, krijg je een goede beloning. Je collega's zijn positief ingesteld en op de werkvloer heerst er een uitstekende, gezellige en positieve werksfeer.

lees meer

Eisenpakket

" Concrete werkervaring in fijnmechanisch werk
" Nauwkeurig, betrouwbaar, focus op kwaliteit
" Fulltime beschikbaar
" Je woont op maximaal 20 km afstand van Alblasserdam

Beschrijving werkgever Op zoek naar een technische baan in Drechtsteden of Brabant?
Raaak Personeel is gevestigd in Alblasserdam, Gorinchem, Oosterhout, Papendrecht, Tilburg en Waalwijk en bemiddelt in technische vakkrachten.

Persoonlijk gesprek
Raaak Personeel staat voor een persoonlijke benadering en kijkt verder dan alleen uw CV. Daarom gaat Raaak bij een inschrijving altijd persoonlijk met u in gesprek. Het intakegesprek is bedoeld om u zo goed mogelijk te leren kennen.
Wat zijn uw wensen voor een nieuwe baan? En welke bedrijfscultuur pas het best bij u? Deze persoonlijke benadering is de basis voor een effectief proces, met als resultaat een mooie baan.

Actief aan de slag
Na de inschrijving en het persoonlijke gesprek gaat de consultant voor u aan de slag. Raaak heeft uitstekende contacten met vele bedrijven. De consultants komen allemaal uit de regio en kennen de lokale arbeidsmarkt heel goed.
Zodra er functies beschikbaar zijn die passen bij uw wensen wordt er contact met u opgenomen en legt de consultant het eerste contact tussen u en het bedrijf. Raaak Personeel vindt voor u een passende baan binnen de techniek!

Raaak Ablasserdam (078) 6933727 info@raaakpersoneel.nl
Raaak Gorinchem (0183) 630022 gorinchem@raaakpersoneel.nl
Raaak Oosterhout (0162) 820236 oosterhout@raaakpersoneel.nl
Raaak Papendrecht (078) 3030306 papendrecht@raaakpersoneel.nl
Raaak Tilburg (013) 3032221 tilburg@raaakpersoneel.nl
Raaak Waalwijk (0416) 745410 waalwijk@raaakpersoneel.nl

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Meer informatie Arbeidsvoorwaarden

Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding


Sollicitatieprocedure

" Goed salaris
" Na 4 maanden uitzicht contract opdrachtgever
" Uitstekende sfeer op de werkvloer

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande vacature? Solliciteer dan snel op de vacature assemblagemedewerker!

lees meer

Contactpersoon Dhr. Jorim van der Zee
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Montage in omgeving Alblasserdam
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Alblasserdam