user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down

Vacature Voorbewerker

in Gorinchem

RAAAK Personeel
  • RAAAK Personeel
  • MBO, 1 - 3 jaar ervaring
  • 40 uur per week
Beschrijving functie

Ben jij net klaar met je opleiding of wil je je graag verder ontwikkelen binnen de metaalsector? Dan heeft onze opdrachtgever de functie voor jou!

Bij onze opdrachtgever staat een mooie functie klaar met uitzicht op een vast dienstverband. Onze opdrachtgever is namelijk op zoek naar een voorbewerker/kitter die on the job wordt opgeleid door een hecht en ervaren team van collega's. Binnen de functie krijg je dan ook voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en door te groeien. Als voorbewerker/kitter hou je je o.a. bezig met het kitten, plamuren en schuren van cabines. Ook wordt je opgeleid tot spuiter. Kortom een mooie kans om je binnen een informeel bedrijf verder te ontwikkelen binnen de metaalindustrie!

lees meer

Eisenpakket

- De spreekwoordelijke 2 rechterhanden.
- Affiniteit/ervaring met de metaalsector.
- Een afgeronde VMBO/MBO opleiding in een technische richting.
- Je bent woonachtig in de regio Gorinchem

Beschrijving werkgever Op zoek naar een technische baan in Drechtsteden of Brabant?
Raaak Personeel is gevestigd in Alblasserdam, Gorinchem, Oosterhout, Papendrecht, Tilburg en Waalwijk en bemiddelt in technische vakkrachten.

Persoonlijk gesprek
Raaak Personeel staat voor een persoonlijke benadering en kijkt verder dan alleen uw CV. Daarom gaat Raaak bij een inschrijving altijd persoonlijk met u in gesprek. Het intakegesprek is bedoeld om u zo goed mogelijk te leren kennen.
Wat zijn uw wensen voor een nieuwe baan? En welke bedrijfscultuur pas het best bij u? Deze persoonlijke benadering is de basis voor een effectief proces, met als resultaat een mooie baan.

Actief aan de slag
Na de inschrijving en het persoonlijke gesprek gaat de consultant voor u aan de slag. Raaak heeft uitstekende contacten met vele bedrijven. De consultants komen allemaal uit de regio en kennen de lokale arbeidsmarkt heel goed.
Zodra er functies beschikbaar zijn die passen bij uw wensen wordt er contact met u opgenomen en legt de consultant het eerste contact tussen u en het bedrijf. Raaak Personeel vindt voor u een passende baan binnen de techniek!

Raaak Ablasserdam (078) 6933727 info@raaakpersoneel.nl
Raaak Gorinchem (0183) 630022 gorinchem@raaakpersoneel.nl
Raaak Oosterhout (0162) 820236 oosterhout@raaakpersoneel.nl
Raaak Papendrecht (078) 3030306 papendrecht@raaakpersoneel.nl
Raaak Tilburg (013) 3032221 tilburg@raaakpersoneel.nl
Raaak Waalwijk (0416) 745410 waalwijk@raaakpersoneel.nl

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Gorinchem