user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down

Vacature Teamleider productie 3-ploegen

Vacature Oosterhout

RAAAK Personeel
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Heb jij ervaring met leidinggeven in een technische omgeving? Durf jij beslissingen te nemen en werk je graag in ploegendienst? Dan zoeken we jou!

Wij zijn voor een groeiende, technische organisatie in Oosterhout op zoek naar een Teamleider voor in de productie. Het betreft een functie in 3-ploegendienst.

In de functie van Teamleider geef je leiding aan 13 medewerkers die aan 2 verschillende lijnen werkzaam zijn. Je zorgt ervoor dat het werk wordt verdeeld en dat problemen binnen jouw team worden opgelost. Je bent verantwoordelijk voor het voeren van functioneringsgesprekken, je organiseert werkoverleggen en bent continue bezig met het stimuleren en motiveren van jouw team. Daarnaast zorg je ervoor dat de voorschriften op het gebied van milieu-, kwaliteit- en veiligheid worden nageleefd.

Als Teamleider rapporteer je direct aan de Productieleider. Je stelt in overleg de productieplanning bij en verzorgt rapportages van productieresultaten. Verder ben je verantwoordelijk voor het tijdig bijstellen van installaties tijdens de ombouw, het tijdig uitvoeren van kwaliteits- en procescontroles en het zorgdragen voor een tijdige uitvoering van 1e lijns onderhoud. Klein onderhoud en reparaties stem je af met de monteurs. Ook zorg je ervoor dat halffabriken en onderdelen altijd voldoende aanwezig zijn.

Daarnaast heb je als Teamleider de verantoordelijkheid om verbeterprojecten aan te sturen en zelf verbetervoorstellen te doen met betrekking tot veiligheid, voorschriften en machine aanpassingen. Tevens treed je bij calamiteiten op als BHV'er.

Je gaat aan de slag bij een innovatieve, groeiende organisatie die producten maakt voor o.a. de automotive- en constructiesector.

lees meer

Eisenpakket

- Afgeronde opleiding MBO niveau 4 in technische richting;
- Ervaring in een leidinggevende functie in een technische omgeving;
- Je durft beslissingen te nemen en toont initiatief;
- Doelgericht- en resultaatgericht werken, je zorgt dat doelstellingen worden behaald;
- Je weet een team te motiveren;
- Verantwoordelijkheidsgevoel;
- Bereid om in 3-ploegendienst te werken;
- Woonachtig in een straal van 30 km rondom Oosterhout.

lees meer

Beschrijving werkgever Op zoek naar een technische baan in Drechtsteden of Brabant?
Raaak Personeel is gevestigd in Alblasserdam, Gorinchem, Oosterhout, Papendrecht, Tilburg en Waalwijk en bemiddelt in technische vakkrachten.

Persoonlijk gesprek
Raaak Personeel staat voor een persoonlijke benadering en kijkt verder dan alleen uw CV. Daarom gaat Raaak bij een inschrijving altijd persoonlijk met u in gesprek. Het intakegesprek is bedoeld om u zo goed mogelijk te leren kennen.
Wat zijn uw wensen voor een nieuwe baan? En welke bedrijfscultuur pas het best bij u? Deze persoonlijke benadering is de basis voor een effectief proces, met als resultaat een mooie baan.

Actief aan de slag
Na de inschrijving en het persoonlijke gesprek gaat de consultant voor u aan de slag. Raaak heeft uitstekende contacten met vele bedrijven. De consultants komen allemaal uit de regio en kennen de lokale arbeidsmarkt heel goed.
Zodra er functies beschikbaar zijn die passen bij uw wensen wordt er contact met u opgenomen en legt de consultant het eerste contact tussen u en het bedrijf. Raaak Personeel vindt voor u een passende baan binnen de techniek!

Raaak Ablasserdam (078) 6933727 info@raaakpersoneel.nl
Raaak Gorinchem (0183) 630022 gorinchem@raaakpersoneel.nl
Raaak Oosterhout (0162) 820236 oosterhout@raaakpersoneel.nl
Raaak Papendrecht (078) 3030306 papendrecht@raaakpersoneel.nl
Raaak Tilburg (013) 3032221 tilburg@raaakpersoneel.nl
Raaak Waalwijk (0416) 745410 waalwijk@raaakpersoneel.nl

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Meer informatie Arbeidsvoorwaarden

Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding


Sollicitatieprocedure

- Baan met uitzicht op vast dienstverband;
- Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;
- Werken bij een ambitieuze organisatie;
- Salaris €2600 - €3100 bpm excl. 19% ploegentoeslag.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Bas van der Boom
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Opzichter in omgeving Oosterhout Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Oosterhout