Vacature Operator Snijderij - Etten-Leur

in Etten-Leur

RAAAK Personeel
  • RAAAK Personeel
  • MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 34 uur p/w
Beschrijving functie Ben jij een technisch talent? Zoek je een werkgever waar je kunt groeien? Wij zoeken een fulltime operator. Salaris €1861 - €2667 + 16% toeslag + direct op contract!

Zoek jij een baan waarbij je direct in dienst treedt bij de opdrachtgever? Ben je leergierig en werk je graag in een technische en groeiende omgeving waar jij je talent kunt benutten? Lees dan verder.Onze opdrachtgever is een stabiel bedrijf dat zich met trots één van Europa's marktleiders kan noemen. Ze exporteren naar 40 landen wereldwijd. Je krijgt collega's die enthousiast zijn over hun werk en je graag helpen. Zij zijn marktleider op het gebied van tape. Jij helpt mee aan de grootste taperollen tot aan de broodzaksluiters in de supermarkt. Wordt dit mooie bedrijf jouw nieuwe werkgever?

Als Operator Snijderij verwerk je rollen tot een kant en klare tape of tot een halffabrikaat. Je krijgt de eerste tijd een intensieve training om te zorgen dat je je snel thuis voelt en met vertrouwen aan de slag kan. Je wordt begeleid door een ervaren Operator en het is mogelijk om geavanceerde machines te bedienen. Afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Jij bent verantwoordelijk voor jouw productielijn. Je stelt alles zo in dat de hoeveelheid afval minimaal is. Je controleert je producten zorgvuldig. Kleine storingen los je eigenhandig op. Je verwerkt je productiegegevens digitaal en ook denk je mee over het verbeteren van het proces.

Je komt te werken in een 3-ploegen systeem waarbij je 34 uur werkt en 36 uur betaald krijgt. Wie wil dat nou niet?
Houd er rekening mee dat er op redelijk korte termijn een standaard 3-ploegen rooster zal worden ingevoerd met een 37,5 urige werkweek. De werktijden zijn nu van 22:00 uur tot 06:00 uur en op vrijdag vrij. In de late dienst werk je van 14:00-22:00 uur, en op vrijdag tot 18:30 uur en de ochtend is van maandag t/m vrijdag van 06:00-14:00 uur.

Als Operator Snijderij rapporteer je aan de Meewerkend Voorman en sta je met ongeveer 17 collega's in een ploeg.

Geen ervaring, maar wil je wel graag Operator worden? Ook dat is mogelijk!

lees meer

Eisenpakket - Je hebt een afgeronde opleiding Operator A of hebt de ambitie om deze opleiding te volgen;
- Je hebt ervaring als operator;
- Je bent bereid in een drieploegendienst te werken.
Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Beschrijving werkgever Op zoek naar een technische baan in Drechtsteden of Brabant?
Raaak Personeel is gevestigd in Alblasserdam, Gorinchem, Oosterhout, Papendrecht, Tilburg en Waalwijk en bemiddelt in technische vakkrachten.

Persoonlijk gesprek
Raaak Personeel staat voor een persoonlijke benadering en kijkt verder dan alleen uw CV. Daarom gaat Raaak bij een inschrijving altijd persoonlijk met u in gesprek. Het intakegesprek is bedoeld om u zo goed mogelijk te leren kennen.
Wat zijn uw wensen voor een nieuwe baan? En welke bedrijfscultuur pas het best bij u? Deze persoonlijke benadering is de basis voor een effectief proces, met als resultaat een mooie baan.

Actief aan de slag
Na de inschrijving en het persoonlijke gesprek gaat de consultant voor u aan de slag. Raaak heeft uitstekende contacten met vele bedrijven. De consultants komen allemaal uit de regio en kennen de lokale arbeidsmarkt heel goed.
Zodra er functies beschikbaar zijn die passen bij uw wensen wordt er contact met u opgenomen en legt de consultant het eerste contact tussen u en het bedrijf. Raaak Personeel vindt voor u een passende baan binnen de techniek!

Raaak Ablasserdam (078) 6933727
Raaak Gorinchem (0183) 630022
Raaak Oosterhout (0162) 820236
Raaak Papendrecht (078) 3030306
Raaak Tilburg (013) 3032221
Raaak Waalwijk (0416) 745410

lees meer

Info salaris Bruto € 1.861 - € 2.667 p/m

- Een salaris wat ligt tussen €1.861,- en €2.667,- bruto per maand exclusief 16% ploegentoeslag;
Aantal uur per week 34 uur p/w
- Een 34-urige werkweek, maar je krijgt 36 uur betaald;

  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Etten-Leur