user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Teammanager Service

Vacature Capelle aan den IJssel

FYGI
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Als Ketenmanager Service ben je verantwoordelijk voor het eindresultaat van de service afdeling in de regio Zuid-West. Je faciliteert en communiceert zodanig dat de medewerkers van het servicecentrum, de planners en de monteurs optimaal kunnen functioneren. Je team bestaat uit circa 25 monteurs en hiernaast ben je verantwoordelijk voor een aantal grote klanten.
 
Je zorgt dagelijks voor voldoende beschikbaarheid, draagt zorg voor de productiviteit en borgt dat de kwaliteit van de werkzaamheden conform afspraak wordt uitgevoerd. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de beheersing van de kosten. Uiteindelijk ben je verantwoordelijk voor een positief financieel eindresultaat en een goede werkrelatie en samenwerking binnen de keten. Je voert veelvuldig overleg (zowel in- als extern) en bent verantwoordelijk voor het aanleveren van rapportages. Je rapporteert aan de Vestigingsmanager.
 
Je belangrijkste verantwoordelijkheden als Ketenmanager Service zijn:
 • Proactief leiden en coachen van je team;
 • Toezicht houden op de financiële en administratieve afhandelingen;
 • Zorgdragen dan de beschikbaarheid, productiviteit, kwaliteit en materiaalverbruik effectief en efficiënt verloopt;
 • Signaleren van kansen voor verbeteringen en deze implementeren;
 • Bezoeken en adviseren van klanten;
 • Onderhouden van operationeel en commercieel contact met klanten, leveranciers en andere afdelingen;
 • Afhandelen van klachten.

lees meer

Eisenpakket Waar voldoet een ideale Ketenmanager Service aan?
Werken en denken op HBO niveau
 • Ervaring als leidinggevende in de installatietechniek
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Klantgericht en resultaatgericht
 • Uitstekende kennis Excel
 • Woonachtig in regio.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Beschrijving werkgever Feenstra is het onafhankelijke allround energie service bedrijf van Nederland op het gebied van verwarming, ventilatie, veiligheid en zon. In Capelle aan den IJssel verwelkomen wij graag een nieuwe collega Ketenmanager Service.
Info salaris Salaris in overleg

Een marktconform salaris en een leaseauto.

Daarnaast heb je ieder jaar recht op 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen en 8% vakantiegeld. Ook deel je mee in de winstuitkering. Feenstra heeft oog voor persoonlijke ontwikkeling en uitdagende projecten. Er zijn volop mogelijkheden om jezelf via opleidingen en cursussen te blijven ontwikkelen.

Tot slot bieden wij je een jaarcontract aan die we na dat jaar graag willen omzetten in een contract voor onbepaalde tijd. Het kantoor bevindt zich in Capelle aan den IJssel.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Lotte Kamer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Projectmanager in omgeving Capelle aan den IJssel Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Capelle aan den IJssel