user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Service Technicus Jr. West (omgeving Den Haag)

Vacature Den Haag

Arjo Nederland BV
 • Arjo Nederland BV Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Als Service Technicus Jr. ben je kind aan huis bij onze klanten en help je hen elke dag door hun onmisbare hulpmiddelen, zoals til-, transfer-, hygiëne- en desinfectiesystemen goed en snel te onderhouden en te repareren. Daarnaast informeer en adviseer je klanten over onderhoudscontracten. Je klanten zijn ziekenhuizen, verpleeghuizen, thuiszorgorganisaties en particulieren. In je functie heb je veel vrijheid in het zo optimaal mogelijk plannen van je eigen werkzaamheden.
Het serviceteam waarvan je onderdeel uitmaakt, bestaat uit 35 service technici en twee Regio Service Managers. Samen zorgen jullie er elke dag voor dat de klant zijn hulpmiddel(en) veilig en goed onderhouden kan gebruiken.
Nederland is onderverdeeld in vijf regio’s waarbij werkzaamheden binnen je regio in teamverband gepland en uitgevoerd worden. Al jouw collega’s vinden samenwerking, collegialiteit en plezier in het werk zeer belangrijk.
 
Hoe je dag eruit kan zien

Je begint de dag met een kop koffie. Je werkt vanuit huis en start vervolgens je laptop op om je dagplanning te maken. Je organiseert je eigen werk. ‘’Er staan 2 storingen gemeld in het systeem aan de tilsystemen bij klant 1 en 2”. Er staan, door jezelf gepland, werkopdrachten voor  onderhoudswerkzaamheden bij klant 3. Je stippelt route efficiënt en je gaat op pad naar je eerste klant waar je onderzoekt wat er aan de hand is met de tilsystemen. Gelukkig zie je direct wat het technische probleem is en lost het op. Je verwerkt je werkzaamheden op de laptop en verzorgt een servicerapport voor de klant.  Mooi, hierdoor kan de klant weer veilig verplaatst worden. Op weg naar de volgende storingsklus!
Ook hier kun je je klant helpen door je technische kennis en vaardigheid. Wederom verwerk je je werkzaamheden zodat de klant een duidelijk servicerapport krijgt.
Vervolgens vertrek je richting ziekenhuis, klant 3, waar er regulier onderhoudt gepleegd moet worden aan een diversiteit aan hulpmiddelen waaronder de Citadel Plus. Je voert dit uit en documenteert in het systeem wat je gedaan hebt zodat de binnendienst op de hoogte is. Tijdens de lunch meldt een collega zich bij je, na de gezamenlijke lunch gaan jullie samen verder met het onderhoud bij deze klant.
Aan het einde van de dag bestel je zelf je onderdelen voor de volgende klanten en ga je met een voldaan gevoel naar huis. Dankzij jou en je collega’s van service hebben we weer heel veel klanten kunnen helpen!

Spreekt deze functie je aan, stuur dan snel je cv en een motivatiebrief naar onze HR-afdeling: hr.administratie.nl@arjo.com.
 
Wil je eerst nog meer duidelijkheid over de inhoud van deze functie, neem dan contact op met Apollo Veenhof, Regio Service Manager op het nummer +6 250 384 93 of met een HR-verantwoordelijke op het nummer +31 344 640 807.

lees meer

Eisenpakket
 • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding: MBO-elektronica of werktuigbouw. Een opleiding Basis veiligheid (VCA) en werkervaring in de medische branche zijn een pré;
 • Je kunt zelfstandig werken, maar bent ook een teamplayer die graag de handen uit de mouwen steekt en ben je accuraat en oplossingsgericht;
 • In je dagelijkse werk heb je klantvriendelijkheid en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan. Je beschikt dan ook over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
 • Naast Nederlands beheers je Engels mondeling en schriftelijk ook goed;
 • Je kunt uitstekend overweg met ERP systemen en MS-office, inclusief rapportageprogramma’s.

lees meer

Beschrijving werkgever Als wereldwijd opererende leverancier van geïntegreerde zorgoplossingen, ondersteunen wij de dagelijkse taken van verzorgen, tillen en verplaatsen van mensen met verminderde mobiliteit en daaraan gerelateerde condities. Met onze kernwaarden passie, openheid, samenwerking, uitmuntendheid en verantwoordelijk-heid zetten we ons dagelijks in om de kwaliteit en efficiency in de zorg te verhogen.

lees meer

Info salaris Bruto € 1.847 - € 2.635 p/m
Aantal uur per week 40 uur p/w
40
Meer informatie Werken bij Arjo betekent in de eerste plaats, dat jij je herkent in onze missie en een actieve bijdrage kan leveren aan onze kernwaarden. Binnen onze organisatie is er veel aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers en krijg je ruim de kans om opleidingen te volgen. Je komt terecht in een dynamische werkomgeving binnen een sterk groeiende (inter)nationale organisatie met een informele, transparante en gezellige werkcultuur en ruimte voor eigen ideeën en initiatief.
Je werkt 40u/week maar daar staan 25 vakantiedagen tegenover.

lees meer

Contactpersoon Daisy Kilian
0344-640807
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Elektromonteur in omgeving Den Haag
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Den Haag