user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Servicemonteur bij SMT Netherlands (regio West)

in Hilversum

SMT Netherlands B.V.
 • SMT Netherlands B.V.
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • uur p/w
Beschrijving functie Bij ons start jij jouw werkdag vanaf huis. Na een rit in je Mercedes-servicebus doe jij op een buitenlocatie wat je het liefste doet: je handen uit de mouwen steken om technische problemen bij de klant op te lossen. Is dit je passie? Solliciteer dan op de vacature van:

Servicemonteur bij SMT Netherlands
Regio West-Nederland

Alles is geregeld
Dat het werk bij jouw klant stopt als de grondverzetmachine stilstaat snap je. Dus achterhaal je razendsnel de oorzaak van storingen én je lost deze op. Of dit nu gaat om een 'hick-up' in de aandrijflijn of een 'bug' in het emissiesysteem van de motor. Naast het zelfstandig oplossen van storingen voer je goed en grondig onderhoudsbeurten uit aan de machines. Zo kan het werk doorgaan, voor jou én voor de klant.

Bij SMT Netherlands sta je er niet alleen voor! Je kan rekenen op:
 • Jouw Serviceteam. Hoewel je zelfstandig bij klanten op locatie je werkzaamheden uitvoert maak je onderdeel uit van een professioneel team. Je kan altijd terugvallen op je Service Coördinator of werkvoorbereider met praktische vragen. De Technisch Product Specialist staat voor je klaar om je te ondersteunen waar nodig.
 • Een als mobiele werkplaats ingerichte servicebus. Iedere field Servicemonteur heeft de beschikking over een goed uitgeruste servicebus. Elke nacht wordt deze voorzien van de juiste onderdelen en gereedschappen voor de werkzaamheden die de volgende dag voor je zijn ingepland.
 • Een tablet. Via het moderne planningsysteem op jouw tablet heb je in een oogopslag inzicht in de klanten die vandaag in jouw agenda staan. En niet alleen je planning, ook opdrachtspecificaties en werkinstructies vind je op de tablet terug. Dus zodra je de machine hebt uitgelezen, verschijnt op het scherm welke technische handelingen jij kunt verrichten.

Dit is SMT Netherlands B.V.
SMT Netherlands B.V. maakt onderdeel uit van SMT Benelux en is de officiële importeur en dealer voor premium merken als Volvo Construction Equipment en Sennebogen material handling machinery in Nederland.
SMT is de toonaangevende organisatie in dit werkveld en richt zich primair op het verkopen en verhuren van machines, in combinatie met het leveren van 24/7 service aan onze klanten. Met meer dan 180 collega’s stellen we alles in het werk om de klant te ontzorgen en optimale inzetbaarheid van de machines te realiseren. In het verkooptraject adviseren wij onze klanten over de meest optimale configuratie van de machines waarbij serviceverlening, de total cost of ownership, levensduur, gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid, comfort en veiligheid doorslaggevende argumenten zijn om een machine aan te schaffen.
Door de regelmatig georganiseerde toolboxen (teambijeenkomsten), barbecues, borrels en informatiebijeenkomsten kent iedereen elkaar en zijn de lijnen kort. De organisatie investeert veel tijd en geld in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van haar werknemers. Als resultaat daarvan zijn er veel collega’s die een interne loopbaanstap kunnen maken en zich voor vele jaren verbinden aan onze onderneming.

Dit bieden wij:
Op basis van een werkweek van 40 uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring, kun je rekenen op de hierna genoemde arbeidsvoorwaarden:
 • Marktconform basissalaris.
 • Uitstekende overuren regeling.
 • 40 verlofdagen.
 • Een vaste 13e maand.
 • Een collectieve pensioenregeling en zorgverzekering.
 • Mogelijkheid om jouw werktijden flexibel in te delen.
 • Een uitstekend geoutilleerde servicebus met computer.
 • Een telefoon en tablet van de zaak.
 • De mogelijkheid om via de SMT Academy bij te scholen en door te groeien.

lees meer

Eisenpakket Waar moet je aan voldoen:
Je woont in regio West, je bent zelfstandig en je hebt de ambitie om jezelf continu te verbeteren. Om uitgenodigd te worden voor een kennismakingsgesprek voldoe je ook nog aan onderstaande criteria:
 • Een mbo-diploma op zak in een richting als werktuigbouwkunde, landbouw mechanisatie, hydrauliek, elektronica of op een vakschool voor infra, bijvoorbeeld het Soma college.
 • 2 à 5 jaar ervaring als bijvoorbeeld servicemonteur, storingsmonteur, dieselmonteur, bedrijfsautotechnicus of grondverzetmachine monteur.
 • Werkervaring met grondverzetmachines, kranen, bedrijfswagens, dieseltechniek, hydrauliek, elektrotechniek, zware voertuigen of zware motoren.
 • Een flexibele en klantgerichte instelling.

Informatie & Sollicitatie
Solliciteren kan het makkelijkst door je aan te melden op de website via de sollicitatiebutton.

Heb je vragen over de functie van Servicemonteur of wil je meer weten over SMT? Neem dan contact op met Jordi van de Vegte, 0527 636 559 of Alexander de Vries, 0527 838 554.

Contact via de e-mail kan uiteraard ook. Gebruik dan jobs.nl@smt.network, zodat een van de teamleden jouw vragen kan beantwoorden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Servicemonteur, servicetechnicus, monteur, installatietechnicus, service engineer, engineer

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Aantal uur per week uur p/w
40