user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Servicetechnicus E&I Werkverantwoordelijke (medewerker BTO-C)

in Garmerwolde

Waterschap Noorderzijlvest
 • Waterschap Noorderzijlvest
 • MBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract / Tijdelijk contract
 • 36 uur p/w
Beschrijving functie Waterschap Noorderzijlvest staat voor veilig, voldoende en schoon water voor alle inwoners van ons gebied. We creëren hiermee een basis voor een gezonde, toekomstbestendige leef-, woon- en werkomgeving in een groot deel van Groningen en Drenthe.

We zijn transparant, resultaatgericht en kostenefficiënt op een innovatieve, maatschappelijk verantwoorde en duurzame wijze, in samenwerking met onze partners. Wij willen zichtbaar zijn voor onze omgeving. Dit vraagt om gedreven professionals, die uitblinken in hun vakgebied.

Wat ga je voor ons doen?
Als werkverantwoordelijke zorg je voor een veilige uitvoering van elektrotechnische werkzaamheden aan je toegewezen installaties. Verder voer je (planmatig) elektrotechnische onderhoudswerkzaamheden uit en verhelp je storingen aan de installaties en legt dit vast in het onderhoudmanagementsysteem. Je draagt bij aan het opbouwen, instellen en analyseren van meet- en regelsystemen. Je kunt uit de voeten met technisch complexe aanpassing- en vernieuwingswerkzaamheden. Daarnaast doe je wijzigingsvoorstellen en ben je in staat om zelfstandig goedgekeurde wijzigingen uit te voeren. Je kunt worden ingezet voor projecten.
Als vanzelfsprekend werk je volgens de van toepassing zijnde voorschriften en procedures, zoals: NEN 1010, NEN 3140, NEN-EN-IEC 60204 en ATEX. Je kunt worden ingezet in de storingswachtdienst.

lees meer

Eisenpakket Wat vragen we van je?
 • Mbo-4-opleiding Elektrotechniek.
 • Kennis van en ervaring met PLC-besturingssystemen.
 • Kennis van en ervaring met profibus netwerken.
 • Meerdere jaren ervaring als Werkverantwoordelijke.
 • NEN 3140 IV/WV instructie, bij voorkeur met Stipel-certificaat.
 • Ervaring in het werken met onderhoudmanagementsystemen.
 • Bekendheid met het werken in een industriële omgeving is een pre.
 • In het bezit van rijbewijs B.
 • VCA (vol is een pre).
 • Bereidheid tot het volgen van vakspecifieke cursussen.
 • Ervaring met werktuigbouwkundige werkzaamheden is een pre.

Welke competenties vragen we van je?
Je bent proactief en degene die zorgt voor de focus op veiligheid en kwaliteit. Analytisch ben je sterk en je bent in staat zowel alleen, als in teamverband, resultaatgericht te werken. Bij onduidelijkheid of veranderingen zoek je bevestiging bij de juiste autoriteit. Als het nodig is doe je suggesties om zaken anders aan te pakken. We verwachten van je dat je een flexibele houding hebt.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Info salaris Bruto € 3.284 p/m

Een prettig werkklimaat.
Een uitdagende functie bij een professionele organisatie.
Een salaris van maximaal € 3.284,- bruto per maand (functieschaal 8).
Een individueel keuzebudget van € 656,80 (ca. 20% van het salaris per maand, hierin is het vakantiegeld, eindejaarsuitkering en het bovenwettelijk verlof opgenomen).
Een persoonsgebonden basisbudget van € 5.000,- per vijf jaar. Dit bedrag is bedoeld voor scholing en training om je te ontwikkelen binnen je huidige functie of de stap naar een nieuwe functie in- of extern.
Een aanstelling van 36 uur per week, waarbij je kunt kiezen voor variabele werktijden.
Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden gebaseerd op de cao waterschappen.

lees meer

Servicetechnicus E&I Werkverantwoordelijke (medewerker BTO-C)
Score: 9.8
Stemmen: 20

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Garmerwolde