Vacature Civieltechnisch Projectleider

in Hasselt

Gemeente Zwartewaterland
  • Gemeente Zwartewaterland
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract / Tijdelijk contract
  • 36 uur p/w
Beschrijving functie Heb jij ervaring op het gebied van civiele projecten binnen de overheid? Zie jij jezelf in een rol als Technisch Projectleider en wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan civieltechnische ontwikkelingen van onze mooie gemeente?

Wij zoeken een:
Civiel Technisch Projectleider
voor 36 per week.

Als projectleider stuur je uiteenlopende (grootschalige) projecten in de openbare ruimte aan. De opdrachten variëren van planvorming en participatie, contractvorming tot en met de realisatie van projecten. Het gaat om gebiedsontwikkeling, herinrichting centrumplannen en industrieterreinen en groot onderhoud op het gebied van wegen riolen en kunstwerken.

lees meer

Eisenpakket Wij vragen van je
Je beschikt over hbo- werk- en -denkniveau en een afgeronde relevante opleiding. Bij voorkeur een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je weet wat er in de samenleving leeft op het gebied van civiele techniek. Je blijft in gesprek met alle betrokkenen, omdat je beschikt over de benodigde klantgerichtheid en goede communicatieve vaardigheden. Ondernemerschap, politieke sensitiviteit, helikopterview en overtuigingskracht zijn kenmerken die bij jou passen.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Beschrijving werkgever De gemeente Zwartewaterland ligt in Noordwest Overijssel en heeft ruim 22.000 inwoners. De gemeente bestaat uit de drie hoofdkernen Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis, elk met hun eigen identiteit en kernmerken, en het buitengebied met de kleinere kernen en buurtschappen. De hoofdkernen zijn aan elkaar verbonden door de rivier het Zwarte Water. Wij zijn trots op de betrokken gemeenschap, een actief verenigingsleven en veel ondernemerschap. De Zwartewaterlandse samenleving is continu in beweging en de gemeente beweegt mee. De gemeente Zwartewaterland geeft inwoners, maatschappelijke instellingen en ondernemers ruimte om zelf initiatieven te ontplooien. Hierbij staan de kerncompetenties kwaliteit gericht, tactvol communiceren, resultaat gerichtheid en reflecteren centraal.

lees meer

Info salaris Bruto € 2.795 - € 4.225 p/m

Een uitdagende baan in een collegiale werkomgeving! Afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring bieden wij voor deze brede en uitdagende functie een salaris conform schaal 10 van de salaristabel gemeenteambtenaren (minimaal € 2.795,- en maximaal € 4.225,- bruto per maand bij een volledig dienstverband). Wij bieden een aanstelling voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Naast het salaris krijg je een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% dat je vrij kunt besteden aan de beschikbare doelen, passend bij jouw persoonlijke wensen. Wij helpen je om je verder te ontwikkelen met opleidingen en trainingen. Ook heeft de gemeente Zwartewaterland goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

lees meer

Civieltechnisch Projectleider
Score: 7.4
Stemmen: 35

  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Hasselt