user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Beheertechnicus Elektrotechniek

Vacature Amsterdam

Antoni van Leeuwenhoek
 • Antoni van Leeuwenhoek
 • MBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract / Tijdelijk contract
 • 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Beheertechnicus Elektrotechniek
32-36 uur

Het Antoni van Leeuwenhoek (AVL) behoort al decennia tot de absolute top in de oncologie in Europa. Werken bij het AVL betekent werken bij een befaamd en innovatief onderzoeksinstituut en in een ziekenhuis dat internationale bekendheid geniet. Het AVL koos meer dan 100 jaar geleden al voor de grensverleggende weg door onderzoek en specialistische zorg samen te voegen met één scherp gedefinieerd doel: de beste behandelingen bieden aan patiënten. Deze mentaliteit is terug te vinden in alle lagen van de organisatie en vertaalt zich in een menselijke aanpak.

De afdeling Gebouwbeheer zit midden in een ontwikkelingsproces. Om ook tot de top te behoren op het gebied van technisch beheer en onderhoud zijn wij op zoek naar meerdere Beheertechnici Elektrotechniek die aan deze ambities wil meebouwen!

Gebouwbeheer zorgt op professionele en deskundige wijze voor de continuïteit en veiligheid van de bestaande huisvesting en de gebouw gebonden installaties. Ook verlenen we technische service en bieden diensten aan, zoals het uitvoeren van functionele aanpassingen aan ruimtes. Daarnaast werkt Gebouwbeheer samen met het Bouwbureau op het gebied van state-of-the-art (nieuw-, en verbouw) projecten. Vanuit onze kennis en expertise over het vastgoed, is er ook een belangrijke adviestaak ten behoeve van huisvestingsvraagstukken en projecten.

Als Beheertechnicus Elektrotechniek ben je met jouw collega beheertechnici Elektrotechniek verantwoordelijk en werk je nauw samen met de beheertechnici Werktuigbouwkunde in het beheer, onderhoud en bedienen van de gebouw gebonden installaties en het uitvoeren van herstel- en onderhoudswerkzaamheden met als doel een zo efficiënt mogelijke bedrijfsvoering en bedrijfszekere situatie, alsmede het waarborgen van de veiligheid van patiënten, bezoekers en personeel.

Je werkt tijdens dagdiensten, maar bij piekmomenten of indien onderhoud buiten kantoortijden uitgevoerd dient te worden, verwachten we een flexibele instelling. Buiten de standaard werktijden draai je eens in de 8 weken een week mee in de storingsdienst. In deze functie ben je zelfstandig werkzaam. Zelfinitiatief en een proactieve houding is wat we zoeken in onze nieuwe collega.

Je voornaamste werkzaamheden zijn:
 • Je voert preventief en correctief onderhoudswerkzaamheden uit of stuurt derden hiervoor aan, gericht op het in standhouden van de installaties dan wel de kwaliteitsverbetering van de installaties.
 • Je ziet toe dat de installaties naar behoren functioneren en er wordt voldaan aan de gestelde eisen en wensen van gebruiker en beheerder.
 • Je loopt om de 8 weken storingsdienst. Buiten werktijd loop je dan stand-by.
 • Je lokaliseert storingen aan de hand van o.a. storingsmeldingen (gbs) en meldingen van gebruikers en maakt daarbij eventueel gebruik van tekeningen en principeschema’s je maakt op basis van je eigen bevindingen een inschatting van de situatie en de eventuele risico’s en bepaalt welke acties moeten worden ondernomen bij een storing, om eventuele gevolgschade te voorkomen.
 • Je signaleert en rapporteert noodzakelijk onderhoud en herstelwerkzaamheden bij de teamleider.
 • Je kent de werking en output van installaties en doet voorstellen tot verbetering van de installaties, zowel voor het systeem als op het gebied van de regelingen.
 • Je stelt installaties veilig (spanningsvrij maken c.q. drukloos). Je beproeft en controleert installaties door het verrichten van metingen en inspecties en stelt technische systemen weer in bedrijf.

lees meer

Eisenpakket Jouw profiel
Wij zijn op zoek naar een teamplayer met ambitie om zowel zelf als samen met de afdeling te groeien. Je wilt de boel op orde hebben en stelt de klant centraal. Ben je bijdehand, zelfstandig en doelgericht om elke job tot een goed einde te brengen en herken je jezelf in onderstaande voorwaarden, dan nodigen we jou graag uit om te solliciteren.
 • Je hebt minimaal een afgeronde MTS opleiding of mbo+ elektrotechnische opleiding.
 • Je hebt aanvullende cursussen gevolgd als: beheerder brandmeldinstallaties, NEN 3140, NEN 1010, gebouwbeheersystemen (Priva) en BHV.
 • Je hebt affiniteit met werktuigbouwkunde.
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring met en aantoonbare kennis van het uitvoeren van reparaties, traceren van storingen en het uitvoeren van onderhoud aan elektrotechnische installaties
 • Je hebt kennis hebt op het gebied van meet- en regeltechniek.
 • Een VCA certificaat en/of een aanwijzing VOP in het kader van NEN 3140 is een pre.
 • Je hebt een flexibele houding en bent bereid tot deelname aan de storingsdiensten.
 • Je hebt een uitstekend analytisch vermogen; je begrijpt een situatie door deze op te delen en de gevolgen ervan vast te stellen. Je laat hierbij niks aan het toeval over.
 • Je kunt goed samenwerken om zo een bijdrage te leveren aan gezamenlijke resultaten.
 • Je bent iemand met eigen karakter en die resultaten wil boeken.
 • Je overziet werkzaamheden, deelt deze planmatig in (acties, tijd, middelen), je stelt prioriteiten en bewaakt de voortgang.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Info salaris Bruto € 3.490 p/m

Met de innovatie en groei die we de komende jaren als organisatie gaan doormaken, staan ook jouw ontwikkeling en groei centraal. Vanzelfsprekend staan wij open voor initiatieven die jouw ontwikkeling en die van ons team ondersteunen. De basis voor jouw arbeidsvoorwaarden is conform de cao-ziekenhuizen. Het betreft een aanstelling in eerste instantie voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Jouw salaris zal, afhankelijk van jouw ervaring maximaal 3.490, - bruto per maand bedragen. Dit is gebaseerd op FWG 50. Daarnaast maakt 8,33% vakantiegeld en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% onderdeel uit van de secundaire voorwaarden.

lees meer

Meer informatie Interesse?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Christina van den Bielerd op 020-5129126 of via 020 512 2897. Of met Carly DeSantis recruiter, 020 512 1608.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Mevr. C. van den Bielerd
020-5129126
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Elektromonteur in omgeving Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Amsterdam