Vacature Onderhoudsmonteur (Wtb) - Coevorden

in Coevorden

SOLIDUS SOLUTIONS
 • SOLIDUS SOLUTIONS
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract / Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Beschrijving functie Onderhoudsmonteur (Wtb)
Voor de vestiging van Solidus Solutions in Coevorden.

Als Onderhoudsmonteur zorg je ervoor dat onze productiemiddelen steeds in perfecte conditie blijven! Een afwisselende en verantwoordelijke functie, want je bent niet alleen verantwoordelijk voor onderhoud en het oplossen van storingen, maar ook voor het testen, modificeren en in bedrijf stellen van machines en installaties. Dat doe je natuurlijk niet alleen. Je komt te werken in een professionele onderhoudsorganisatie met enthousiaste en fijne collega’s, die zich iedere dag opnieuw inzetten om uit gerecycled papier karton te maken.

Over de functie
Als Onderhoudsmonteur voer je preventief en correctief onderhoud uit aan machines en installaties en begeleid je (kleine) verbeterprojecten. Na een inwerktraject, kun je zelfstandig de technische staat van machines en de staat van het onderhoud beoordelen. Ook geven we je de ruimte om werkzaamheden vanaf de planning en de voorbereiding tot en met de uitvoering zelf te organiseren.

Als professional stop je natuurlijk niet na het oplossen van een storing, maar duik je ook in de achterliggende oorzaken en leg je die vast in het onderhoudssysteem. Is er sprake van een trend of dieperliggend probleem, dan verwachten we dat je het initiatief neemt om met een verbetervoorstel te komen.

In onze dynamische productie omgeving is alles erop gericht om als team een optimaal productieresultaat neer te zetten. Dus als je collega’s die verantwoordelijk zijn voor het E&I onderhoud een helpende hand nodig hebben, ben jij niet te beroerd om even bij te springen. Jij houdt overzicht en laat je niet van de wijs brengen door onze imponerende kartonmachine van meer dan 100 meter lengte.

We verwachten dat je weet wat je te doen staat en dat je de ambitie hebt om jezelf gaandeweg verder te ontwikkelen tot allround monteur. Die uitdaging gaan we graag met je aan!

lees meer

Eisenpakket Onze verwachtingen
 • Je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding op niveau 4 in de richting werktuigbouwkunde of AOT (of daarmee vergelijkbare opleiding).
 • Het zou geweldig zijn als je ook al enige ervaring hebt opgedaan als monteur in een industriële omgeving, maar ook als schoolverlater komen we graag met je in contact.
 • De perfecte kandidaat bestaat niet, maar als je kennis hebt van mechanica, analysetechnieken, storing zoeken en bovendien enige kennis hebt van elektrotechnisch onderhoud, is dat zeker een voordeel.
 • Je bent bereid om te investeren in je eigen ontwikkeling door specifieke opleidingen en cursussen te volgen.
 • Je kunt goed samenwerken, werkt resultaatgericht en je voelt je thuis in een dynamische productieomgeving.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Beschrijving werkgever Werken bij SOLIDUS SOLUTIONS betekent werken voor een toonaangevende en snelgroeiende internationale speler in de massief karton- en verpakkingsindustrie. Ons massief karton, dat duurzaam wordt geproduceerd uit gerecycled papier, is een uitstekend verpakkingsmateriaal en biedt duurzame innovatieve oplossingen. Met een omzet van ruim 375 miljoen euro, circa 1.500 werknemers, 14 productielocaties en 2 verkoopkantoren in verschillende Europese landen zijn wij marktleider in geïntegreerde massief kartonnen producten voor de grafische en verpakkingsmarkt.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

Ons aanbod
Als Onderhoudsmonteur geef je je loopbaan een passend vervolg in een veelzijdige en internationale organisatie met ambitieuze plannen en veel ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. Je gaat werken in een prettige werkomgeving met fijne collega’s en een prima werksfeer. We bieden je een goed salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, 23 ATV dagen, dertiende maand, pensioenregeling en een prima reiskostenvergoeding woon/werk.

lees meer

Onderhoudsmonteur (Wtb) - Coevorden
Score: 8.7
Stemmen: 35

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Coevorden