Vacature Werktuigkundige voor Magnum

Vacature Eemshaven

Werktuigkundige
Vattenfall N.V
 • Vattenfall N.V
 • LBO / VMBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract / Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Werktuigkundige voor Magnum
Eemshaven

Ben je toe aan een serieuze technische uitdaging?

Magnum zoekt zo spoedig mogelijk een Werktuigkundige, die de uitdaging van het dagelijkse start/stop bedrijf van grootste nieuwbouw STEG-centrale van Nederland wil aangaan.

Vanuit onze ambitie Power Climate Smarter Living, streven wij ernaar om binnen een generatie fossielvrij te kunnen opereren en helpen we onze klanten om klimaat-slimmer en zonder fossiele brandstoffen te leven. Wij zijn koploper in het investeren in duurzame energie en geloven dat energie uit wind, zon en waterkracht de toekomst heeft. Tijdens deze transitie naar duurzame energie zijn de centrales van groot belang als flexibele back-up voor de momenten dat er geen zon en wind is. Zo werken we mee aan een toekomst naar minder CO2-uitstoot.

Vattenfall Productie heeft hiervoor goede technici nodig. Wij bieden een werkomgeving waarin je jezelf kunt ontplooien en ontwikkelen. Verder wordt er een hoge mate van zelfstandigheid van je gevraagd. Elke dag is anders en biedt steeds weer nieuwe uitdagingen.

Van onze medewerkers verwachten we dat ze actief, positief en open zijn waarbij veiligheid voorop staat in al onze activiteiten en operaties. Hierdoor zijn we nog beter in staat om onze ambities waar te kunnen maken.

Wat houdt de functie in?
Als Werktuigkundige bij Magnum werk je in een klein team dat de elektriciteitscentrale bedient en waar nodig het productieproces bijstuurt. De centrale is ook een z.g.n. blackstartcentrale wat betekent dat bij uitval van het landelijk net de centrale als eerste weer wordt opgestart om het net weer van spanning te voorzien. Hiervoor volg je jaarlijks een simulator training bij Dutrain. Bij een storing doe je zelf de analyse en maak je een inschatting van de urgentie. Voor het uitvoeren van reparaties of vervanging schakel je de onderhoudsteams WTB of EC&I in. Met jouw ervaring en drive naar optimaal presteren gebruik je LEAN-tools, zodat er een continue verbetering van de productie- en werkprocessen is.

Met andere woorden zorg jij ervoor dat de Magnum centrale veilig, betrouwbaar, beschikbaar en voorspelbaar is, en tevens milieubewust en kosteneffectief wordt bedreven.
Je werkt in continudienst. De verdere werkzaamheden kunnen begeleiden van revisies zijn, maar ook projecten zoals alarmmanagement of verdere optimalisatie van de centrale. Ook wordt dit jaar een z.g.n. Battolyser opgesteld die bij ons wordt getest.

lees meer

Eisenpakket Wat vragen we van je?
 • Minimaal Rewic A.
 • Kennis van en ervaring met de bedrijfsvoering van installaties.
 • Rijbewijs B.
 • Spreek en leesvaardigheid in het Engels.
Taalvaardigheid Vereist: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Info salaris Salaris in overleg
Meer informatie Waar ga je werken?
Vattenfall Magnum in de Eemshaven (Groningen) met ongeveer vijftig vaste medewerkers is een nieuwe centrale die in 2013 inbedrijf is genomen. Magnum kan op vollast 1400 MW aan elektrisch vermogen leveren.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Charles Durivou, dagdienst coördinator op de Magnum centrale, op telefoonnummer +31(0)6 52599138 en/of Iris Eveleens, Recruiter, op telefoonnummer +31 (0)6 15330697
.
Een pre-employment screening maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure. Solliciteren met een motivatiebrief en cv kan via intranet. Sluitingsdatum voor deze vacature is 23 september 2019.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Dhr. C. Durivou
+31(0)6 52599138
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Techniek Vacatures Eemshaven Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Eemshaven