Vacature Werkvoorbereider

Vacature Eemshaven

Werkvoorbereider
Vattenfall N.V.
 • Vattenfall N.V. Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract / Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Werkvoorbereider Magnum Centrale
Eemshaven

Ben je toe aan een serieuze technische uitdaging? Magnum zoekt op korte termijn een Werkvoorbereider voor onze onderhoudsprojecten.

Vanuit onze ambitie Power Climate Smarter Living, streven wij ernaar om binnen een generatie fossielvrij te kunnen opereren en helpen we onze klanten om klimaat-slimmer en zonder fossiele brandstoffen te leven. Wij zijn koploper in het investeren in duurzame energie en geloven dat energie uit wind, zon en waterkracht de toekomst heeft. Tijdens deze transitie naar duurzame energie zijn de centrales van groot belang als flexibele back-up voor de momenten dat er geen zon en wind is. Zo werken we mee aan een toekomst naar minder CO2-uitstoot.

Vattenfall heeft hiervoor goede technici nodig. Wij bieden een werkomgeving waarin je jezelf kunt ontplooien en ontwikkelen. Verder wordt er een hoge mate van zelfstandigheid van je gevraagd. Elke dag is anders en biedt steeds weer nieuwe uitdagingen. Van onze medewerkers verwachten we dat ze actief, positief en open zijn waarbij veiligheid voorop staat in al onze activiteiten en operaties. Hierdoor zijn we nog beter in staat om onze ambities waar te kunnen maken.

Als werkvoorbereider ondersteun je de afdeling EC&I door zowel technisch als administratief de werkzaamheden voor te bereiden zodat deze veilig, planmatig, commercieel technisch en efficiënt uitgevoerd kunnen worden. Daarmee draag je bij aan de optimale beschikbaarheid van onze installaties, zodat deze in goede staat verkeren en de veiligheid hiervan wordt gewaarborgd.

Jouw taken en verantwoordelijkheden
Je taken en verantwoordelijkheden zijn gericht op het voorbereiden van onderhoudswerkzaamheden, zowel technisch als administratief. Ook ben je verantwoordelijk voor het administratieve- en financiële aspect; je maakt voorcalculaties, bewaakt de (financiële) voortgang en doet de nazorg van uitgevoerd werk. Daarnaast hou je je bezig met de uitvoering, met name op het gebied van preventief onderhoud.
 • Verzorgt de technische-, arbeidstechnische- en financiële- voorbereiding van onderhoudswerkzaamheden en -projecten, binnen de eigen vakdiscipline, in samenwerking met de betreffende onderhoudsafdeling.
 • Verzorgt administratief/ technische voorbereidingen, zoals inventariseren van benodigde tekeningen, materialen, gereedschappen en mankracht voor uit te voeren werkzaamheden c.q. onderhoudsprojecten.
 • Maakt plansets en andere voorcalculaties, onderhandelt met leveranciers over scope en kosten van werkzaamheden en draagt zorg voor het bestellen van materialen en diensten.
 • Houdt de voortgang van de lopende projecten bij, aan de hand van eigen waarneming en de registraties van bestede manuren en materialen. Draagt zorg voor de (financiële) nazorg van uitgevoerd werk. Signaleert knelpunten en bijzonderheden.
 • Analyseert uitgevoerd onderhoud aan de hand van vastgelegde gegevens. Signaleert afwijkingen van vastgestelde kwaliteitsnormen, standaard karweikosten, kerntallen of richtlijnen; adviseert bij het verbeteren en vaststellen van normen, richtlijnen en procedure.
 • Je bent tevens inzetbaar in de uitvoering. Je opgebouwde expertise gebruik je om preventief onderhoud op het gebied van elektrotechniek uit te voeren, maar ook storingen te analyseren en op te lossen.

lees meer

Eisenpakket Wat neem jij mee?
 • Diploma mbo-niveau 4 richting elektrotechniek en/of meet- & regeltechniek.
 • Diploma Onderhoudstechnicus in Centrales is een pre.
 • Cursussen richting planning- en/of werkvoorbereiding.
 • Ervaring kostencalculatie, SAP en onderhoudsmanagement.
 • 2 jaar ervaring in soortgelijke functie.
 • VCA.
 • Rijbewijs B.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Beschrijving werkgever Bij Vattenfall kun je echt het verschil maken. Een nieuwe, duurzame wereld met schone energie voor iedereen. Dat is je missie. We werken aan de toekomst van onze energie of je nu lokaal of internationaal werkt. Innovatie heeft voor jou geen grenzen. Oplossingen voor duurzame energie ontdek je met elkaar. Daarom wil je werken met mensen die jou inspireren en uitdagen om het beste uit jezelf te halen. Je zoekt een omgeving waar je deze missie kunt waarmaken.

Vattenfall deelt jouw missie. Wij zijn een van de Europese marktleiders in productie van duurzame energie en zijn vooral actief in Scandinavië, Duitsland en Nederland. Ook hebben we een aanzienlijk aandeel in de groeiende windenergiemarkt in West-Europa. Een dynamische organisatie met een internationale focus en een sociaal gezicht die midden in de samenleving staat. Waar je onderdeel bent van een bevlogen team dat maatwerk levert aan onze klanten.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

De hoogte van jouw primaire salaris wordt gebaseerd op opleiding en relevante werkervaring.
Meer informatie Standplaats
Eemshaven, maar incidenteel inzetbaar op Nuon locaties in Amsterdam, Velsen en Diemen.

Salaris
Naast je primaire salaris kennen we een goed secundair arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een collectiviteitskorting voor de ziektekosten, een goede pensioenregeling, eindejaarsuitkering, levensloopregeling, reiskostenvergoeding en 25 vakantiedagen plus 13 ADV dagen bij een 40-urige werkweek. Verder nog het volgende:
 • Vattenfall kent flexibele arbeidsvoorwaarden waarbij je onder andere je vakantiedagen kunt aan- en verkopen.
 • Talloze interne doorgroeimogelijkheden.

Meer informatie
Voor meer informatie over het recruitmentproces kun je contact opnemen met Iris Eveleens via . Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Wim Slagter (Teamleider) via telefoonnummer +31 (6) 52599394.

Een pre-employment screening maakt standaard onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure.

Wil je direct solliciteren? Dan ontvangen wij jouw sollicitatie inclusief motivatiebrief bij voorkeur via het online sollicitatieformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Dhr. W. Slagter
+31 (6) 52599394
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Techniek Vacatures Eemshaven Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Eemshaven