Vacature Servicemonteur Power Technique - Rotterdam

Rotterdam

Atlas Copco Internationaal B.V.
  • Atlas Copco Internationaal B.V. Bedrijfsprofiel
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Servicemonteur Power Technique
Regio Rotterdam

De functie
Als servicemonteur verricht je preventief-, correctief- en storingsonderhoud op de Atlas Copco producten van onze klanten. De werkzaamheden zijn erg afwisselend, enerzijds doordat we een erg groot productaanbod kennen, anderzijds omdat je als servicemonteur behalve mechanische werkzaamheden ook elektrotechnische werkzaamheden verricht.

Onze servicemonteurs hebben de beschikking over een volledig ingerichte servicebus die ‘s nachts aan huis bevoorraad wordt, zodat ze de volgende dag weer met de nodige onderdelen op pad kunnen. Als servicemonteur word je ondersteund door de binnendienst, zij maken de planning en op basis van de werkbonnen die digitaal door de monteur worden ingediend wordt de factuur naar de juiste klant gestuurd.

lees meer

Eisenpakket Vaardigheden en ervaring
Voor deze uitdagende en zelfstandige functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat met passie voor techniek. Zelfstandig werken en het vlot omgaan met mensen is jou op het lijf geschreven. Je beschikt over een flexibele en klantgerichte instelling, kunt improviseren en weet ook wat een commerciële aanpak is. Je bent leergierig en bent bereid om zowel interne als externe trainingen te volgen. Het is fijn als je al de nodige kennis en ervaring met compressor techniek of generatoren of (diesel) motoren hebt, maar we vinden het nog belangrijker dat je enthousiast bent en bereid bent om te leren.

Passen we goed bij elkaar?
Vanzelfsprekend ben je in het bezit van een diploma werktuigbouwkunde, mechatronica of vergelijkbaar op minimaal mbo-4-niveau. Naast de mechanische kennis weet je ook het nodige van elektrotechniek, bijvoorbeeld doordat je in het verleden een cursus elektrisch schakelen gevolgd hebt. Tevens ben je in het bezit van een rijbewijs. Tot slot beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Beschrijving werkgever De Nederlandse Power Technique-organisatie valt operationeel onder de verantwoordelijkheid van de General Manager in Duitsland. De servicemonteur zal een lokaal contract krijgen bij Atlas Copco Internationaal B.V.

De business area Power Technique van Atlas Copco levert lucht-, stroom- en debietoplossingen via producten zoals mobiele compressoren, pompen, lichtmasten en generatoren, samen met een aantal aanvullende producten. Het bedrijf biedt ook gespecialiseerde verhuur aan en biedt diensten aan via een toegewijd, wereldwijd netwerk. Power Technique innoveert voor duurzame productiviteit in verschillende industrieën, waaronder de bouw, productie, olie en gas en exploratieboringen.

Het Atlas Copco-concern is opgericht in 1873, heeft zijn hoofdkantoor in Stockholm, Zweden en is in meer dan 180 landen actief. In 2017 bedroeg de omzet 12 miljard euro en waren er meer dan 47.000 medewerkers in dienst.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Meer informatie Kies je carrière bij ons!
Atlas Copco is een internationale organisatie, ben je ambitieus en wil je doorgroeien? Dan is ‘the sky the limit’. Wij bieden veelzijdigheid, internationale doorgroeimogelijkheden, scholing en opleiding. Ook bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire voorzieningen. We zijn een dynamisch bedrijf dat continu in beweging is, we kennen een prettige werksfeer en een open cultuur.

Aanvullende informatie
Deze vacature wordt niet ingevuld middels werving- en selectiebureaus. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Afd. HR
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Techniek Vacatures Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Rotterdam