Vacature Meettechnicus emissies - Deventer

Deventer

Tauw
 • Tauw
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Meettechnicus emissies
Deventer

Ben jij avontuurlijk aangelegd en heb je een technische achtergrond? En ben je op zoek naar een afwisselende baan? Solliciteer dan uiterlijk 12 juli en word meettechnicus emissiemetingen bij het grootste luchtmeetteam van Nederland!

Je rol
Als meettechnicus emissies zit je niet stil: je reist het hele land door en verblijft regelmatig in een hotel (uiteraard op onze kosten) om zo op verschillende locaties – en voor diverse opdrachtgevers – emissiemetingen uit te voeren. De ene dag voer je zo’n meting uit op grote hoogte (tot wel 75 meter), bijvoorbeeld bij een afvalverbrander. Een andere dag ga je misschien niet de lucht in, maar heb je uitzicht over een industrieel gebied, omdat je bij een energiecentrale metingen uitvoert. Met andere woorden: je komt op de meest unieke – voor anderen onbereikbare – plekken van Nederland.

De emissiemetingen worden uitgevoerd in verschillende teams. Samen met een collega ben je verantwoordelijk voor de metingen. Die verzorg je van begin tot eind: je bouwt de meetopstelling op, voert de metingen uit en na afloop zorg je ervoor dat de apparatuur weer meetklaar wordt gemaakt voor de volgende opdracht. Na afloop van de meting klaar je de monsters in en verzorg je de afhandeling van de data.

Het is de bedoeling dat je op den duur (uiteraard na de nodige training en begeleiding) in staat bent om zelfstandig metingen te organiseren en uit te voeren. Hierbij heb je zelf regelmatig contact met de opdrachtgever.

lees meer

Eisenpakket Je profiel
Om deze functie goed uit te kunnen voeren, vragen we een afgeronde technische mbo- of hbo-opleiding, bijvoorbeeld in de richting van procestechniek of milieutechniek. Dit vul je bij voorkeur aan met enige veldwerkervaring. Deze ervaring mag (mede) bestaan uit tijdens de opleiding opgedane (stage-)ervaring. Verder ben je in bezit van rijbewijs B(E) en heb je een geldig VCA-certificaat (of ben je bereid om deze te halen).

Als persoon kun je je vinden in de volgende kenmerken:
 • Leergierig, enthousiast en avontuurlijk aangelegd.
 • Goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk).
 • Hoog kwaliteits- en veiligheidsbesef.
 • Geen hoogtevrees.
 • Flexibele instelling.
Je standplaats is Deventer.

Wat Tauw jou biedt
Je werkt in een inspirerende en dynamische omgeving, waarbij je omringd wordt door collega’s die vanuit hun intrinsieke motivatie werken aan een veilige en gezonde leefomgeving.

Ontwikkeling van jouw talenten vinden we belangrijk, dus zullen we je op alle fronten ondersteunen om succesvol te zijn. In ongeveer 2 jaar tijd leiden we je op tot volwaardig meettechnicus. Je wordt on-the-job opgeleid door ervaren collega’s, aangevuld met de nodige trainingen en cursussen. Zo word je klaargestoomd om op termijn zelfstandig emissiemetingen uit te voeren. Afhankelijk van jouw ambitie kun je op termijn doorgroeien naar projectcoördinator.

Naast een uitdagende functie bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden en leuke extra’s:
 • Marktconform salaris op basis van jouw werkervaring en opleidingsniveau.
 • 30 vakantiedagen en de mogelijkheid om extra verlof aan te kopen.
 • Mogelijkheid om te participeren in Tauw door het kopen van aandeelcertificaten (bij vast dienstverband).
 • Flexibiliteit met betrekking tot het indelen van je eigen uren.
 • Werken voor aansprekende (internationale) klanten en opdrachtgevers (aan projecten die er echt toe doen).
 • De coaching, begeleiding en opleidingen die jij nodig hebt om te blijven groeien en ontwikkelen.
We bieden je een aanstelling voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.

Onze 'professional playground'
Advies- en ingenieursbureau Tauw biedt je de ruimte als professional om vanuit je persoonlijke passie slimme oplossingen te bedenken voor een schone, veilige en duurzame leefomgeving. In een deskundige en doordachte beïnvloeding van de leefomgeving, zit het wezenskenmerk van ons unieke advies- en ingenieursbureau. Tauw verbindt ruimtelijke ontwikkeling onlosmakelijk met de zorg voor een goed leefklimaat. Daarom streeft Tauw in al zijn adviezen naar duurzaamheid: 'sustainable solutions for a better environment'.

Je komt te werken bij de afdeling Emissiemonitoring (groep Lucht) binnen de Business Unit Meten, Inspectie en Advies (MIA). Deze is marktleider op het gebied van emissiemetingen. MIA richt zich op de ontwikkeling en uitbouw van alle meet- en inspectieactiviteiten binnen Tauw en de hieraan gekoppelde adviezen.

Interesse?
Reageer dan via hetonline sollicitatieformulier.

Wil je meer informatie over deze vacature?

Neem dan contact op met René Dam, Teammanager Emissie en luchtmetingen via telefoonnummer 06 51119303 of e-mailadres [email protected]. Voor meer informatie over onze organisatie kan je kijken opwww.werkenbijtauw.nl.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, delen wel!

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Allround Technicus in Deventer Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Deventer