Vacature Leraar Werktuigkundige Installaties - Zwolle

Zwolle

Deltion College
 • Deltion College
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Tijdelijk contract / Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Leraar Werktuigkundige Installaties
Zwolle, 32-40 uur per week

Installaties voor gas, water, sanitair, verwarming en ventilatielucht, kortom de werktuigkundige installaties in een gebouw. Jij brengt je kennis graag over aan een nieuwe generatie vakmensen. Daarom ben jij onze ideale Leraar Werktuigkundige Installaties. Ook wanneer je nog geen onderwijsbevoegdheid hebt, kun je solliciteren. Je kunt dit werk prima doen op basis van jouw ervaring in het vakgebied. Als jij gelooft dat je een groep studenten kunt leiden, dan zorgen we samen voor jouw bevoegdheid.

Inspireren en ontwikkelen bij Deltion
Met jouw kennis uit de praktijk en je constante drang om elke dag meer te leren over jouw vakgebied, help je onze studenten om optimaal te presteren. Jij hebt uitgebreide ervaring binnen de werktuigkundige installaties en gebruikt dit in jouw lesplannen. Je verzorgt en begeleidt theorielessen van diverse werktuigkundige installaties aan studenten op niveau 2, 3 en 4 van de opleidingen team Installeren. Daarbij zorg je uiteraard dat ons onderwijs altijd de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied meeneemt. Dat niet alleen: je helpt de studenten met het zoeken naar leerwerkplekken en je begeleidt ze daarbij.

Verder ga je bij Deltion:
 • Studenten begeleiden op hun leerwerkplek.
 • Studenten helpen met hun toekomst als hun loopbaanbegeleider.
 • Lesmaterialen ontwikkelen voor jouw vak.
 • Op onze kosten jouw lesbevoegdheid halen.
Samen het beste waarmaken bij Deltion
Deltion levert aantrekkelijk, toekomstbestendig en kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Zowel aan studenten die zich voorbereiden op de arbeidsmarkt, als aan studenten die hun kennis willen verdiepen, verbreden of actualiseren. Zo levert Deltion een bijdrage aan de groei en ontwikkeling van mensen, zodat ze zelf de baas blijven over hun carrière.

Bij Deltion staan we voor openheid en zelfstandigheid. Bij ons ontwikkelen niet alleen de studenten zich: ook onze medewerkers leren elke dag, met hulp van collega's en onze interne specialisten. We helpen elkaar, tonen eigenaarschap in ons werk en samen bereiden we onze studenten optimaal voor op de toekomst.

Jouw team
Het team Installeren bestaat uit +/- 24 mensen. Een mooie mix van leraren en instructeurs die zelf ook uit de praktijk komen van de gebouwgebonden elektrotechnische en werktuigkundige installaties, aangevuld met leraren voor de generieke onderdelen van de opleidingen.

lees meer

Eisenpakket Jij bent
Een liefhebber van de installatietechniek. Je kunt goed samenwerken, bent sociaal en communicatief sterk en je kunt gestructureerd denken en handelen. Je levert graag je constructieve bijdrage binnen het team en aan de doelen die met elkaar gesteld zijn. In het meest ideale geval heb je ook ervaring met het begeleiden van jongeren en ervaring in het onderwijs.

Daarnaast zien we graag het volgende op jouw cv:
 • Een hbo-diploma in een technische richting.
 • Kennis en ervaring in de gebouwgebonden werktuigkundige installaties.
Ons aanbod
Een ‘gewone baan’ kun je makkelijk vinden, maar een baan waarbij je zoveel invloed hebt op de toekomst van duizenden mensen, die vind je alleen bij Deltion. Je tekent bij ons direct een jaarcontract, met uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd. Je kunt ook nog rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:
 • Een maximaal fulltime bruto maandsalaris van € 4.939 en een eindejaarsuitkering van 8,33% (inpassing gebeurt op basis van ervaring en genoten salaris).
 • Meer dan 8 weken vakantie per jaar.
 • Collectieve ziektekostenverzekering, reiskostenvergoeding én een uitstekende pensioenregeling.
 • De mogelijkheid om opleidingen te volgen die je nog beter maken in je werk.
 • Laptop voor zakelijk gebruik.
Wanneer kun je beginnen?
Ben jij onze nieuwe Leraar Werktuigkundige Installaties? Solliciteer dan uiterlijk 14 januari 2021. Vul het online sollicitatieformulier in en voeg je motivatiebrief en cv bij.

Wil je wat meer informatie? Neem dan contact op met Marinus Roijakkers, onze Opleidingsmanager, via telefoonnummer 038-85 03865. Je kunt jouw sollicitatie ook aan Marinus Roijakkers richten. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.deltion.nl/werken-bij-deltion.

Bijzonderheden
Na publicatie gaan wij direct over tot selecteren. De vacature is opengesteld voor 0,8 tot 1,0 fte.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Info salaris Bruto Max. € 4.939 p/m
Meer informatie Wil jij theorielessen van diverse werktuigkundige installaties aan studenten verzorgen en begeleiden? En heb je kennis en ervaring in de gebouwgebonden werktuigkundige installaties? Lees dan snel verder!
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Werktuigkundige in Zwolle Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Zwolle