user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Hoofd Engineering en Werkvoorbereiding, fulltime, Valkenswaard

in Valkenswaard

Tilbox
 • Tilbox
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Beschrijving functie Krijg jij energie van het bewaken van de processtromen? Wil jij samen met jouw team maatwerk creëren? En heb jij al een aantal jaar ervaring met plaatwerk? Tilbox is op zoek naar een Hoofd Engineer en Werkvoorbereiding die eigen initiatief toont!

Tilbox groeit enorm en heeft nog grote ambities voor de komende jaren. Om deze groei en ambitie te kunnen realiseren, bereidt ook de afdeling Engineer en Werkvoorbereiding zich voor.

Jouw hoofdtaak als Hoofd Engineering en Werkvoorbereiding wordt het bewaken van de processtromen. Je bent continu bezig met verbeteringen en ontwikkelingen in het proces, de producten en de productie. Jij bent het koppelstuk tussen verschillende afdelingen en legt de verbinding tussen engineering, werkvoorbereiding en de productie. Je bepaalt de technische uitvoering van oplossingen voor klanten. Daarbij beantwoordt Tilbox steeds complexere en internationale klantvragen. Dit resulteert vaak in maatwerk; er zit een ‘gat’ of ruimte in een voertuig en jij zorgt ervoor dat jouw team hier de perfecte maatwerk oplossing voor creëert. Om dit te kunnen waarmaken, heb je wel de nodige kennis en ervaring in de praktijk nodig.

Je geeft leiding aan een gezellig, hard werkend team; een lead engineer, engineers en werkvoorbereiders. Je stuurt engineers aan om allerlei werk 3D vast te leggen. Samen met je werkvoorbereiders krijg je de informatie uit het ERP systeem vertaald naar de werkvloer. Ook ben je voor vele praktische vragen van de vloer het eerste aanspreekpunt.

Kortom: jij bent degene die de kar trekt op de Engineering en Werkvoorbereiding afdeling!

lees meer

Eisenpakket De ideale kandidaat!
 • Afgeronde technische HBO opleiding;
 • Aantal jaar ervaring in een bedrijf die zijn eigen producten produceert;
 • Aantal jaar ervaring met plaatwerk;
 • Je hebt kennis van (een aantal van) de volgende systemen:
  • Autodesk Inventor en Autodesk Vault of gelijkwaardige 3D-CAD omgevingen;
  • RADAN of gelijkwaardige CAM-systemen;
  • ERP systemen (bij voorkeur MKG);
 • Aantal jaar ervaring als leidinggevende;
 • Is nauwkeurig, toont eigen initiatief, en is een echte teamplayer.

lees meer

Beschrijving werkgever TILBOX is de leverancier van opbergruimte voor de truck en trailersector. Momenteel is TILBOX Nederlandse marktleider in dit segment, maar heeft de ambitie om dit internationaal te worden. TILBOX produceert zelf; roestvrij staal verwerken tot prachtproducten met eigen innovaties en een sterke focus op operationele efficiëntie. De organisatie telt op dit moment ca. 45 medewerkers en groeit snel. TILBOX is een Kempisch bedrijf met een informele sfeer waarin je doet wat je zegt en je zegt wat je doet.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Aantal uur per week 36 - 40 uur p/w
Fulltime