user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Technisch Schrijver

in Nieuw-Vennep

Kverneland Group Nieuw-Vennep BV
 • Kverneland Group Nieuw-Vennep BV
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 4 - 40 uur p/w
Beschrijving functie Als documentalist/technisch schrijver ben je verantwoordelijk voor het creëren van de instructieboeken welke wij meeleveren met onze landbouwspuiten en kunstmeststrooiers. Dit wordt uitgevoerd volgens overeengekomen specificaties waarbij een heldere verwoording voor de duidelijke instructies betreffende gebruik, onderhoud en afstellingen de toegevoegde waarde zal geven. Het maken en beheren van de op de eindgebruiker toegespitste handleidingen moeten voldoen aan de gestelde eisen (wetten en normen). Met jouw praktische kennis van landbouwwerktuigen en gevoel voor techniek ben je in staat om een goede handleiding te maken. Hierbij rapporteer je aan de Teamleider van R&D support en maak je onderdeel uit van onze R&D afdeling. 

Taken en verantwoordelijkheden: 
Het samenstellen van de instructieboeken ten behoeve van de eindgebruiker voor machines. Schrijft daartoe teksten, bewerkt de lay-out en opmaak en verzorgt de afbeeldingen; 
Verwerkt wijzigingen in installatie, bediening, afstelling en onderhoud van de machines in de diverse instructieboeken; 
Bekijkt en beoordeelt de mogelijke gevaren van het product door de ogen van de eindgebruiker en analyseert de gebruikersrisico’s, interpreteert de CE normering. De mogelijke gevaren worden zo nodig in het instructieboek opgenomen; 
Verwerken en archiveren van de verschillende gegevens en documenten zodanig dat deze correct, actueel en tijdig zijn opgenomen in de daarvoor bestemde systemen en betreffende informatie voor belanghebbenden beschikbaar is. 

lees meer

Eisenpakket
 • HBO opleiding (liefst STOAS); 
 • Affiniteit met (en kennis van) landbouwwerktuigen; 
 • Om kunnen gaan met gestructureerde documenten (bij voorkeur FrameMaker); 
 • Beschikken over een doordachte en heldere schrijfstijl; 
 • Accuratesse; 
 • Een goed Nederlands en Engels taalniveau. Duits en Frans is een pré;  
 • Kennis van elektronische systemen is een pré; 
 • Klantgerichtheid; 
 • Pro-activiteit.

lees meer

Beschrijving werkgever KVERNELAND GROUP is één van de grootste Internationale bedrijven op het gebied van ontwikkeling, productie en distributie van landbouwmachines en services. Met een sterke focus op innovatie, bieden we een unieke productlijn aan van kwalitatief hoogwaardige landbouwmachines.
Kverneland Group levert een uitgebreid pakket van systemen en oplossingen voor de professionele agrarische sector, bestaande uit grondbewerking, zaaitechniek, ruwvoederwinning, persen en wikkelen van balen, kunstmeststrooien, spuiten en elektronische toepassingen voor tractoren en landbouwmachines.

Kverneland Group is opgericht in 1879 en heeft fabrieken in Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Italië, Rusland en China. Kverneland Group heeft eigen verkoopmaatschappijen verspreid over 19 landen en exporteert haar producten naar nog eens 60 andere landen. Aan het einde van 2014, had Kverneland Group 2.487 medewerkers, waarvan 73,3% buiten Noorwegen werkt. In 2012 is Kverneland Group overgenomen door het Japanse bedrijf Kubota Corporation.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Technisch Schrijver
Score: 9.3
Stemmen: 39

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Nieuw-Vennep