user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Technisch Schrijver

Vacature Nieuw-Vennep

Kverneland Group Nieuw-Vennep BV
 • Kverneland Group Nieuw-Vennep BV Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 4 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Als documentalist/technisch schrijver ben je verantwoordelijk voor het creëren van de instructieboeken welke wij meeleveren met onze landbouwspuiten en kunstmeststrooiers. Dit wordt uitgevoerd volgens overeengekomen specificaties waarbij een heldere verwoording voor de duidelijke instructies betreffende gebruik, onderhoud en afstellingen de toegevoegde waarde zal geven. Het maken en beheren van de op de eindgebruiker toegespitste handleidingen moeten voldoen aan de gestelde eisen (wetten en normen). Met jouw praktische kennis van landbouwwerktuigen en gevoel voor techniek ben je in staat om een goede handleiding te maken. Hierbij rapporteer je aan de Teamleider van R&D support en maak je onderdeel uit van onze R&D afdeling. 

Taken en verantwoordelijkheden: 
Het samenstellen van de instructieboeken ten behoeve van de eindgebruiker voor machines. Schrijft daartoe teksten, bewerkt de lay-out en opmaak en verzorgt de afbeeldingen; 
Verwerkt wijzigingen in installatie, bediening, afstelling en onderhoud van de machines in de diverse instructieboeken; 
Bekijkt en beoordeelt de mogelijke gevaren van het product door de ogen van de eindgebruiker en analyseert de gebruikersrisico’s, interpreteert de CE normering. De mogelijke gevaren worden zo nodig in het instructieboek opgenomen; 
Verwerken en archiveren van de verschillende gegevens en documenten zodanig dat deze correct, actueel en tijdig zijn opgenomen in de daarvoor bestemde systemen en betreffende informatie voor belanghebbenden beschikbaar is. 

lees meer

Eisenpakket
 • HBO opleiding (liefst STOAS); 
 • Affiniteit met (en kennis van) landbouwwerktuigen; 
 • Om kunnen gaan met gestructureerde documenten (bij voorkeur FrameMaker); 
 • Beschikken over een doordachte en heldere schrijfstijl; 
 • Accuratesse; 
 • Een goed Nederlands en Engels taalniveau. Duits en Frans is een pré;  
 • Kennis van elektronische systemen is een pré; 
 • Klantgerichtheid; 
 • Pro-activiteit.

lees meer

Beschrijving werkgever Kverneland Group Nieuw-Vennep BV is één van de productielocaties van de Kverneland Group binnen Europa. Binnen onze vestiging Kverneland Group Nieuw-Vennep BV werken we met ruim 200 collega's aan de ontwikkeling en productie van landbouwspuiten en kunstmeststrooiers.

Kverneland Group is een internationaal, toonaangevend bedrijf op het gebied van ontwikkeling, productie en distributie van landbouwwerktuigen en service. Dankzij een sterke focus op innovatie, bieden wij een uniek en breed productprogramma van hoogwaardige kwaliteit aan. Kverneland Group biedt een compleet pakket aan van werktuigen voor de agrarische sector op het gebied van grondbewerking, zaaitechniek, ruwvoederwinning, gewasbescherming en elektronische oplossingen in de sterke merknamen Kverneland, Kubota en Vicon. De Group is opgericht in 1879 en heeft productielocaties in Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Nederland, Italië, Rusland en China. Daarnaast beschikt de Group over eigen verkoopmaatschappijen in 17 landen en een relatie met nog eens 60 andere export landen.

Kverneland Group maakt onderdeel uit van Kubota Corporation. Kubota Corporation heeft een sterke ambitie voor het oplossen van voedsel-, water- en milieuproblematiek, voor een betere en duurzamere wereld. Sinds 1890 is Kubota een leidinggevende producent van agrarische, tuin & park en constructie werktuigen. Daarnaast is Kubota ook producent van watersystemen zoals filters, pijpleidingen, irrigatie en grote ondergrondse kleppen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Osaka Japan en er werken wereldwijd 39.500 werknemers in meer dan 110 landen in Noord Amerika, Europa en Azië. In 2017 bedroeg de omzet meer dan $15.6 miljard.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Meer informatie Wij bieden: 
Een uitdagende functie binnen een internationale werkomgeving met betrokken medewerkers en een informele werksfeer. Uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelmogelijkheden op vaktechnisch en/of persoonlijk gebied. 

lees meer

Contactpersoon Afdeling Human Resources
+31 252662148
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Technisch tekenaar in omgeving Nieuw-Vennep Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Nieuw-Vennep