Vacature Calculator Facades - Waalwijk

Waalwijk

Allpro BV
 • Allpro BV Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie De toonaangevende designs van architecten vertalen in een aansluitende calculatie, dat is wat jij als geen ander kan. Met jouw “alles-is-mogelijk-mentaliteit” help jij architecten en opdrachtgevers met het realiseren van het plaatje wat zij al tijden in hun hoofd hebben. Innovatieve ideeën worden werkelijkheid, want met jouw bouwkundige inzicht en klantgerichtheid creëer jij passende calculaties voor de opdrachtgevers van Allpro. Jij weet de wensen en verzoeken te vertalen in een technische offerte en kan hier een commercieel aanbod van maken voor jouw klant. Jij stelt de juiste vragen om alle informatie die je hiervoor nodig hebt te verzamelen en maakt de offertes voor jouw klant. Jouw kennis van constructies en materiaal dragen hieraan bij. Je bent sterk in het analyseren van uitdagingen en jouw oplossingsgerichtheid zorgt ervoor dat deze worden getackeld. Samen met je collega's zet jij je in voor het creëren van totaaloplossingen voor metalen gevels.
 

lees meer

Eisenpakket De ideale kandidaat brengt de volgende competenties mee:
 • HBO werk- en denkniveau
 • Bouwkundig inzicht
 • Commercieel – Je hebt gevoel voor koopsignalen en weet deze te converteren naar aanvragen en opdrachten
 • Een relevante, bouw gerelateerde opleiding
 • Positieve energie en gevoel voor humor
 • Jij bent trots op het creëren van mooie projecten
 • Technisch creatief – Je denkt in oplossingen en alternatieven

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Meer informatie Wij bieden jou een werkomgeving met veel variatie in je werkzaamheden. In deze omgeving heb je veel eigen verantwoordelijkheid en ben je zeer zelfstandig aan het werk. De functie betreft een fulltime dienstverband.
Bij Allpro heerst een vlakke cultuur, waarbij iedereen een sterke eigen bijdrage levert aan de organisatie vanuit eigen vakgebied en motivatie. Input van iedereen wordt gewaardeerd en voorstellen worden open besproken. Bij Allpro kun je jezelf uitdagen en er is veel mogelijkheid tot zelfontwikkeling.
 

lees meer

Beschrijving werkgever Duurzame, metalen gevels

Metalen gevels realiseren, dat is de kracht van Allpro. Identiteit uitstralen met exterieur, een uitgelezen kans om een onuitwisbare indruk te maken met de buitenkant van het gebouw, dat is precies waar Allpro u toe in staat stelt. Met een team van getalenteerde en gedreven professionals worden indrukwekkende, esthetische gevels opgeleverd.

De expertise van Allpro draagt bij aan de ontwikkeling van uw projecten. De gevel is het visitekaartje, een kans om de wereld te laten zien waar u voor staat. Daarvoor staan wij voor u klaar en denken wij in mogelijkheden en oplossingen, waarbij uw idee en design leidend zijn. Voor elk metalen gevelproject is Allpro uw partner, van achterconstructie tot facade.

lees meer

Contactpersoon Mark van den Boogaard
0416-340736
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Calculator Bouw in Waalwijk Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Waalwijk