user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Werkvoorbereider – Engineer – Projectleider Koudetechniek

Vacature De Lier

Unitherm
 • Unitherm
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie De functie:
Je doet opdracht intakes bij klanten op locatie. Je brengt de situatie bij de klant op locatie (bijvoorbeeld: fabriek, productie ruimten, bedrijfshal of ander gebouw) in beeld en inventariseert de wensen. Op kantoor werk je uit hoe in de specifieke situatie het beste invulling gegeven kan worden aan de vraag. Desgewenst overleg je met één van je collega experts, je werkt jouw ontwerp en calculatie uit en offreert aan de klant. Of, als je liever de al bedachte en  verkochte projecten onder je hoede neemt kan dat ook. Dan wordt jij verantwoordelijk voor een juiste uitvoering van de diverse projecten in de industriële klimaattechniek en in de voedingssector (productie). En als je zowel in het voortraject met de klant betrokken wilt zijn én als projectleider uitvoerend graag bezig bent: dat kan ook.


Daarnaast zal jij je bezighouden met de volgende taken:
 • Je werkt projectplanningen uit, hebt zicht op de kritische momenten en selecteert/besteld de materialen;
 • Je instrueert de monteurs, ziet erop toe dat projecten in lijn met de VCA en CE/PED procedures worden uitgevoerd, lost tijdens het project voorkomende problemen op, houdt bouwvergaderingen en onderhoud het contact met de klant;
 • Je houdt de vinger aan de pols wat betreft de uren en andere middelen, houdt meer- minderwerken bij en bent verantwoordelijk voor het projectresultaat;

Heb jij kennis van koel- koudetechniek?
Binnen Unitherm draait het er om dat je in de schoenen van de klant gaat staan. Begrijpen wat de bouwkundige- en installatie-situatie daar is en wat aan koude of klimaat gegenereerd moet worden. Met de klant goed communiceren, samenwerken. Onderling doen we dat ook. Het past en werkt als jij over goede communicatieve vaardigheden beschikt, een open lerende opstelling hebt en je weet dat je samen verder komt dan alleen.

lees meer

Eisenpakket Verder:
 • Werk en denk je op HBO niveau, ben je een gedreven persoonlijkheid en weet je van organiseren;
 • Kun je goed overweg met MS office, diverse andere software, ben je accuraat en beschik je over een goed ontwikkeld probleemoplossend vermogen;

 

lees meer

Beschrijving werkgever Bij Unitherm zijn we er trots op dat we de mooiste/beste installaties voor en in samenwerking met klanten ontwikkelen en realiseren. Onze klanten ervaren de klant- en service gerichtheid bij elk van de collega medewerkers.
Dagelijks werken we met elkaar in een plezierig ongedwongen sfeer en zetten wanneer nodig allemaal een tandje bij om toch net dátgene voor elkaar te krijgen wat voor de klant belangrijk is.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Meer informatie Het aanbod:
 • Een plaats in een leuk en qua koude- en koeltechniek uitstekend bedrijf.
 • De ruimte om je of richting klanten, werkvoorbereiding of projectleiding te ontwikkelen: of in combinatie.
 • Mooie, leuke, prettige klanten met een diversiteit aan en regelmatig technisch uitdagende projecten in binnen- en buitenland.
 • Een leuk team van circa 10 collega’s, inclusief een groep uitstekende monteurs.

De 2 eigenaren zorgen dat er opdrachten zijn, dat klanten een goed doordacht ontwerp/voorstel ontvangen en nemen de verdere werkvoorbereiding en projectleiding voor hun rekening. En als jij instapt, dan regelen jullie die zaken met zijn drieën. Je bent verzekerd van korte lijnen, waar nodig schakelen we supersnel. Naast de juiste focus en aandacht in de werkzaamheden doen we regelmatig iets gezelligs als collega’s met elkaar. Afgelopen voorjaar was dat een weekeinde met elkaar (incl. partners) op wintersport.

Interesse en wil je meer weten? Even buurten, kennismaken op locatie bij Unitherm? Bel 06-52601456.


 

lees meer

Contactpersoon Dhr. Job Kuyvenhoven
0652601456
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Werkvoorbereider – Engineer – Projectleider Koudetechniek
Score: 8.9
Stemmen: 29

Vergelijkbare vacatures voor Werkvoorbereider in omgeving De Lier Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. De Lier