user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Calculator Onderhoudscontracten Eindhoven

Vacature Eindhoven

Experis
  • Experis
  • MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract / Detachering
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Als calculator / cost engineer houd jij bezig met het opstellen en calculeren van onderhoudsvoorstellen, alsmede het inschrijven en uitwerken van onderhoudsaanbestedingen. Je hebt een technische achtergrond en beschikt over kennis en kunde op het gebied van onderhoudscalculaties en aanbestedingsprocedures. Je bent bekend met de EMVI-methodiek, bent in staat de juiste plannen te schrijven en weet de klantbehoefte slim te vertalen in de beste aanbieding.
Daarnaast ben je in staat om de bestaande contracten te optimaliseren en te adviseren in meerjarenonderhoudsplan (MJOP). Daarnaast adviseer je de contractteams in de uitvoering van het onderhoud.
Tevens kun je je werk goed plannen en zelfstandig coördineren, hetgeen van essentiële waarde is voor het uitoefenen van de functie van onderhoudscalculator. 

Als kostendeskundige beheer en onderhoud is jouw rol binnen de organisatie van essentieel belang. Jij bent onderdeel van een team binnen het bedrijfsbureau. Met jouw kennis en vaardigheden lukt het jou de kwaliteit waar onze opdrachtgever voor staat, in de praktijk waar te maken en haar continuïteit te waarborgen.

Je hebt een operationele functie en werkt intensief samen met je collega’s werkvoorbereiders, engineers, contractmanagers en rapporteert aan de commercieel manager. Jij onderhoudt contact met de opdrachtgever, toeleveranciers, partners en collega´s. Je hebt een duidelijk takenpakket en weet waar het om gaat en wat er nodig is om jouw taken uit te voeren.

lees meer

Eisenpakket • MBO 4 diploma Elektrotechniek/Werktuigbouw of andere relevante vergelijkbare vakopleiding, aangevuld met vakgerichte kennis en ervaring met aanbestedingsprocedures en calculeren;
• Kennis van vakinhoudelijke standaarden;
• Kennis van RAW/UAV-GC, EMVI, NEN2767 en NL-sfb;
• Resultaatverantwoordelijkheid;
• Aantoonbare kennis en ervaring met geautomatiseerde calculatie-systemen;
• Ervaring met ACTO-calculatie is een pré.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Beschrijving werkgever Onze opdrachtgever is een multitechnisch dienstverlener. Die dienst is om energie-efficiënte en milieuvriendelijke installaties van en voor de klanten te ontwerpen, ontwikkelen, installeren en onderhouden. Deze dienst houdt ook in dat zij denken in innovatieve oplossingen die energie besparen, daarmee goed zijn voor het milieu, en kosten verlagen. 

lees meer

Info salaris Bruto € 2.500 - € 3.500 p/m

Arbeidsvoorwaarden
• Marktconform salaris €2500 - €3500
• 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen
• Pensioenopbouw
• Persoonlijk ontwikkeltraject
Meer informatie Sollicitatieprocedure
Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Joris Appeldoorn via 06-46928413.
Contactpersoon Dhr. Joris Appeldoorn
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Calculator in omgeving Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Eindhoven