user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Omgevingsmanager Infra Utrecht

in Utrecht

Experis
 • Experis
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 40 uur p/w
Beschrijving functie Als omgevingsmanager Noord-Holland en Overijssel bij onze opdrachtgever ben je de schakel tussen het project en de omgeving in de breedste zin van het woord. Je bent verantwoordelijk voor de maatschappelijke inbedding van het project en daarmee de intermediair tussen de projectorganisatie en omgeving. Je zorgt voor een actuele informatievoorziening naar alle belanghebbenden, hebt een open oor voor meningen en klachten en zorgt waar nodig dat de planning of aanpak van een project wordt bijgesteld. Door goede communicatie en samenwerking, kweek je draagvlak en zorg je dat het project soepel verloopt. Dat levert voor de opdrachtgever en de opdrachtnemer meerwaarde op.

Voor alle infraprojecten ben jij het aanspreekpunt en de communicatie naar andere partijen. Dit kunnen zijn omwoners, gemeenten, maar ook hulpdiensten welke omgeleid moeten worden bij calamiteiten. Je wordt ingezet op lopende contracten van de N-wegen binnen Noord-Holland en Overijssel.

lees meer

Eisenpakket
 • Je beschikt over een hbo-opleidingsniveau
 • Je hebt enige ervaring op het gebied van communicatie en/of omgevingsmanagement.
 • Je bent sterk in mondelinge communicatie en een echte ‘verbinder’ tussen partijen
 • Je bent in staat om te ‘denken vanuit de stakeholders/burgers en de bedoeling en te handelen als goed huisvader’’
 • Je ziet kansen, bedenkt creatieve oplossingen en bent een echte aanjager van participatie
 • Je bent gedreven om een significant verschil te maken bij het verder vormgeven van het omgevingsmanagement van Groen Xtra
 • Je bent gewend in- en overzicht te houden in een complex speelveld en diverse belangen
 • Je bent bereikbaar en beschikbaar, waar nodig in de avonden of weekenden

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Beschrijving werkgever Onze opdrachtgever legt het aan, onderhoudt het, maakt het schoon en beheert het. Je vindt het werk door heel Nederland. In nieuw aangelegde straten, op graffiti-vrije tunnelwanden, in pas gemaaide bermen, in lange rijen geleiderail en onder de grond in nieuwe rioleringen. Je vindt ze langs snelwegen, Provinciale wegen, vaarwegen, bij sluizen, op verzorgingsplaatsen en bedrijfsterreinen. Al ruim 50 jaar zetten zij zich in voor de Nederlandse infrastructuur. Dat doen ze samen met de 180 medewerkers die bij het familiebedrijf werken. Het hele jaar door, 7 dagen per week en 24 uur per dag.

lees meer

Info salaris Bruto € 3.500 - € 5.000 p/m

Een leuke en uitdagende fulltime baan met veel eigen verantwoordelijkheid en een grote mate van zelfstandigheid in een prettige werkomgeving binnen een toonaangevend familiebedrijf in de infra. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Je krijgt van ons veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van scholing en training ‘on the job’. Je krijgt de opdrachtgever reiskosten vergoeding (eventueel een leaseauto) conform onze bedrijfsregeling, telefoon en tablet.

lees meer

Omgevingsmanager Infra Utrecht
Score: 8.5
Stemmen: 25

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Utrecht