user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Change Coördinator Sodexo KLM

Vacature Schiphol

Sodexo
 • Sodexo
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie  Als onderdeel van de afdeling engineering & consultancy, richt de Change Coördinator zich op alle technische asset wijzigingen specifiek voor onze klant KLM.

De Change Coördinator is verantwoordelijk voor het inbrengen zaken die van belang zijn voor de technische dienstverlening (onderhoud en beheer) na afronding van het project. Ook zorgt je er voor dat asset mutaties op de juiste wijze verlopen, zodat Planon  structureel goed en volledig bijgewerkt is.  

Je bent het aanspreekpunt voor alle technische wijzigingsinitiatieven waarover advies en informatie geleverd moeten worden. Je spreekt inhoudelijk met de initiatiefnemers over de scope van de wijzigingen en zorgt ervoor dat de mogelijke risico’s en impact en de bijbehorende kosten voor de langere termijn in het verzoek worden opgenomen. De wensen en de eisen die door Sodexo(namens KLM) aan het uitvoeren van wijzigingen worden gesteld worden aan de orde gesteld en voorzien van een plan hoe hier mee om te gaan met het bijbehorende kostenplaatje.
 
Ten slotte is de Change Coördinator verantwoordelijk voor de effectiviteit en efficiëntie van de MoC-T procedure. In samenwerking met de diverse stakeholders geeft de Change Coördinator deze verder vorm door continu verder te professionaliseren. Hij is actief op tactisch niveau, maar dient de inzichten daaruit en verbeteringen daarop op strategisch niveau uit te werken in directie adviezen om zo de uiteindelijke dienstverlening voor techniek op een hoger niveau te brengen. Daarmee is deze persoon een belangrijke speler in behoud van de dienstverlening en uiteindelijk het contract met de klant.

lees meer

Eisenpakket
 • Minimaal HBO niveau, technische richting.
 • Minimaal tien jaar relevante werkervaring  als multidisciplinair project engineer in onderhoud en beheer van gebouw en gebouwgebonden (industriële ) installaties.
 • Is in staat de disciplines bouwkunde, werktuigbouwkunde, brandveiligheid en elektrotechniek te integreren.
 • Brede kennis op het gebied van gebouw en gebouwgebonden installaties, bij voorkeur in een industriële omgeving met bekendheid van het KLM areaal.
 • Een aantal jaren ervaring met management of change processen (wijzigingen aan fysieke assets) binnen een onderhoud en beheer omgeving.
 • Is in staat te beoordelen welke cause en effecten bepaalde technische wijzigingen in/aan een installatie hebben.
 • Heeft ervaring met afstemmen/coördineren van meerdere partijen werkzaam op/aan één asset en het tot stand komen en uitvoeren van dagelijkse werkzaamheden (met name planning en onderhoudsmanagementsystemen).
 • Ervaring met opstarten, uitvoeren en (formeel) afronden van technische projecten

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Beschrijving werkgever Sodexo verzorgt voor KLM technisch beheer en onderhoud van gebouwen en installaties en facilitaire dienstverlening ter ondersteuning van werkprocessen van KLM. De werkomgeving is uitdagend en divers. Wij werken in hangaars, motorenshops, logistieke gebouwen en kantoren.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

Arbeidsvoorwaarden
Moderne arbeidsvoorwaarden met ruimte voor persoonlijke keuzes.
Om te beginnen een goed salaris! En verder:

• een aantrekkelijke bonusregeling;
• persoonlijke begeleiding voor je eigen ontwikkeling;
• onbeperkt toegang tot een online opleidingsaanbod;
• een goede pensioenregeling;
• diverse borrels en activiteiten;
• mogelijkheid om door te groeien en je talenten verder te ontwikkelen.

lees meer

Meer informatie Sollicitatieprocedure
Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Remco Bette via 06-15050039 .
Contactpersoon Dhr. Sander Hazes
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Engineer in omgeving Schiphol Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Schiphol