line-chart user-circle inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o external-link arrow-down trophy pie-chart

Vacature Test Engineer Optical

in Leiden

  • HBO
  • 5 - 10 jaar ervaring
  • Vast contract
  • Salaris in overleg
  • 32-40 uur per week
Vergelijkbare vacatures voor Engineer in omgeving Leiden Bekijk alle soortgelijke vacatures
Beschrijving functie

Airbus Defence & Space Netherlands is voor de locatie in Leiden op zoek naar een


Test Engineer Optical


Functie-inhoud
Als Test Engineer Optical ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van testopstellingen, het opstellen van een testplan en het testen van optische instrumenten voor de ruimtevaart. In de eerste fases van een project plan je de test activiteiten en overleg je met de ontwerpers en tekenaars zodat het instrument volgens een goed testplan gemaakt en getest kan worden. Ook geef je aan welk (Optical) Ground Support Equipment (OGSE) nodig is voor het testen van het instrument. Tijdens de integratie en test fase ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van het testplan. Vrijwel alle activiteiten aan de hardware vinden plaats in een clean room.

Je hebt minimaal een afgeronde HBO technische opleiding en 5 jaar relevante ervaring met het ontwerpen, opstellen en uitvoeren van testen op optische instrumenten. Je houdt ervan om dingen te regelen, interactie te hebben met verschillende soorten mensen en in een team van professionals te werken. Je bent goed in plannen, werkt goed onder tijdsdruk en bent proactief. Je hebt goed ruimtelijk en praktisch inzicht. Je hebt optische, mechanische, thermische en elektrische kennis om een testopstelling te ontwerpen, te bouwen en testen uit te voeren. Je bent erop gericht om op tijd een kwalitatief hoogwaardig product te leveren. Clean room ervaring is een pré.

Je bent een zelfstandig, flexibel en creatief persoon die op een constructieve manier de samenwerking aangaat met collega’s en klanten. Je bent consciëntieus en resultaatgericht en in staat om je eigen werkzaamheden te plannen en te structureren. Je weet je helder in het Nederlands en Engels uit te drukken, zowel in woord als geschrift. Je bent bereid om te reizen. Daarnaast beschik je over goede analytische en communicatieve vaardigheden.

  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Leiden