user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Application Engineer Open Aandrijvingen en Lagertechniek

in Groningen

ERIKS B.V.
 • ERIKS B.V.
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • uur p/w
Beschrijving functie

Daarom kijken wij uit naar nieuwe medewerkers met een tomeloze passie voor technologie en met ambitie voor groei, ontwikkeling en zelfontplooiing en zijn we per direct op zoek naar een


Application Engineer Open Aandrijvingen en Lagertechniek

(Technisch Relatiebeheerder)

voor de regio Noord Oost Nederland (Friesland, Groningen en Drenthe)


Wat ga je doen als Application Engineer?
Na een gedegen inwerkperiode waarin je kennismaakt met de organisatie Eriks en de producten ga je aan de slag in de regio. Met intensief relatiebeheer bij klanten en goede technische advisering stimuleer je de omzetontwikkeling in je regio. Je adviseert en verkoopt aan nieuwe en bestaande klanten aandrijfcomponenten en complete aandrijfoplossingen. Met je technische en commerciële expertise weet je de behoefte van de klanten te vertalen naar passende oplossingen. In samenwerking met de binnendienst worden deze oplossingen verder uitgewerkt. Je werkt zelfstandig vanuit huis en je hebt intensief contact met de collega’s op onder andere de vestigingen Roermond, Groningen, en Leeuwarden.

lees meer

Eisenpakket
 • Je bent een enthousiaste, creatieve en servicegerichte technicus die zich verder wil ontwikkelen in de techniek en de markt.
 • Je hebt een opleiding Hbo werktuigbouwkunde aangevuld met relevante cursussen aandrijftechniek.
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring met aandrijftechniek en een brede productkennis in het algemeen.
 • Je beschikt over goede uitdrukkingsvaardigheden, zowel mondeling al schriftelijk
 • Je hebt een goede vaardigheid in het omgaan met geautomatiseerde systemen.
 • Je werkt vanuit huis en je bent woonachtig in de regio NO NL: Friesland, Groningen, Drenthe.

lees meer

Beschrijving werkgever

ERIKS is één van de grootste industriële dienstverleners ter wereld en levert een hoogwaardig en breed assortiment technische componenten met hieraan gekoppeld een sterk ontwikkelde technische en logistieke dienstverlening. De klanten zijn actief in uiteenlopende industriële sectoren, zoals de chemie en petrochemie, farmaceutische industrie, metaalindustrie en voedingsindustrie. Eriks heeft uitstekende arbeidsvoorwaarden en een hoge persoonlijke betrokkenheid en is in 2017 voor het zevende jaar op rij gecertificeerd als Top Employer!. De Business Units Open Aandrijvingen & Lagertechniek leveren specifieke kennis, slimme en kostenbesparende totaaloplossingen en praktische ondersteuning voor aandrijfkoppelingen, ketting-, tand- en V-riem aandrijvingen, lagertechniek en conveyor solutions. Verder beschikken deze Business Units over een eigen ontwerpteam voor mechanische aandrijfinstallaties, voor veel takken van industrie. De engineers vormen samen met de productspecialisten een kenniscentrum, die vanaf het begin een project adviseren en creatieve oplossingen bieden. Eriks wil haar toppositie in de markt nog verder uitbouwen.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Aantal uur per week uur p/w
40-40