user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Assistent Uitvoerder

in Lopik

CURA Glass
  • CURA Glass
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • uur p/w
Beschrijving functie

Onze afdeling Techniek is verantwoordelijk voor het leveren en plaatsen van glas in grote en kleine projecten. Met een team van calculators, werkvoorbereiders, uitvoerders en glaszetters worden de mooiste projecten gerealiseerd. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een:

Assistent Uitvoerder


Fulltime

Locatie/Standplaats: Lopik


Functieomschrijving assistent uitvoerder:
De werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van de Uitvoerder in alle voorkomende werkzaamheden. Denk hierbij aan het aansturen van onze glaszetters, het opstellen van de werkplanning, het opstarten van een project en het bewaken van de uitvoering. Je onderhoudt de goede contacten met opdrachtgevers/uitvoerders om werk door te nemen (start werkoverleg), het werk in te meten en zorg te dragen voor de daaraan gekoppelde bestelling. Je hebt een goed inschattingsvermogen betreffende nuttige besteding van manuren en je houdt je bezig met het in rekening brengen van meer/minder werk, tijdige deelfacturatie en budgetbewaking.

Als assistent word je opgeleid om deze werkzaamheden zelfstandig uit te kunnen voeren, maar ook ervaren uitvoerders moedigen wij aan om te solliciteren.

lees meer

Eisenpakket

Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau met een bouwkundige of technische achtergrond. Je kunt goed coördineren en delegeren, bent communicatief vaardig in woord en geschrift en in staat om snel te schakelen. Kortom je bent een flexibele persoon met een grote dosis verantwoordelijkheidsgevoel.

lees meer

Beschrijving werkgever

CURA Glass is een groothandel in vlakglas en producent van gelaagd glas. Wij zijn onafhankelijk, doen zaken met klanten en leveranciers over de hele wereld en staan bekend om ons grote assortiment, onze grote voorraad en onze snelle (mix)leveringen.
Bij CURA Glass werken ruim 170 medewerkers verdeeld over 2 vestigingen

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Aantal uur per week uur p/w
39-39