user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Senior Project Manager Machinebouw

in Woerden

BluePrint Automation
 • BluePrint Automation
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • uur p/w
Beschrijving functie

BluePrint Automation heeft per direct een vacature voor een


Senior Project Manager Machinebouw


Wat ga jij doen als Senior Project Manager Machinebouw ?
Als Project Manager ben je verantwoordelijk voor zo’n 8-10 projecten in de machinebouw met een gemiddelde duur van 8-10 maanden. Jij bent de spin het web tussen de verschillende operationele teams (Software Engineering, Elektro Engineering, Mechanisch Engineering en Montage) en stuurt dit tijdelijk operationele team aan. Met jouw helikopterview bewaak jij de tijdsplanning, geld en de kwaliteit van de machines die worden gemaakt. Je stelt de interne project specificatie op voor het operationele project team en zorgt dat alle machines worden gespecificeerd en worden besteld. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de totaaloplossing en tevredenheid van de klant.
Waar mogelijk wordt je al voor de verkoop betrokken in projecten en ontwikkel je een specialisme voor een bepaalde markt. Binnen die markt krijg je ook de technische verantwoordelijkheid voor een aantal key accounts. Dit doe je samen met nog een projectmanager en een application engineer.

Als project manager wordt je afgerekend op de uiteindelijke klanttevredenheid. Benieuwd naar onze machines?

Bekijk dan de volgende link:https://www.youtube.com/watch?v=POmBJyrOJQ4&t=182s

Jij rapporteert aan de Applications manager (hoofd projectmanagement en application engineers) en bent onderdeel van een team van 10 Project managers en 8 application engineers.

lees meer

Eisenpakket
 • Je hebt ten minste een HBO opleiding Werktuigbouwkunde of Mechatronica.
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Je hebt ervaring met MS-Office, MS-Project en AutoCad. Solid works is een pre.
 • Je bent bereid af en toe te reizen (internationaal) 1 tot 4 keer per maand.
 • Je bent zelfstandig, contactueel sterk, klantgericht en representatief.
 • Je beschikt over leiderschapsvaardigheden.
 • Je hebt kennis van de Engelse en Duitse taal, (Frans is een pre).
 • Je bent fulltime beschikbaar.

lees meer

Beschrijving werkgever

BluePrint Automation (BPA) is een producent van uiterst geavanceerde, computergestuurde verpakkingslijnen voor het verpakken van flexibele zakken in dozen, trays of kratten. BPA beschikt over 3 full-service fabrieken in Nederland en de Verenigde Staten en 8 verkoopkantoren in Europa, China, Brazilië en Australië. Met duizenden succesvolle installaties in meer dan 30 landen zijn BPA verpakkingsoplossingen wereldwijd befaamd vanwege hun snelle omsteltijden, flexibiliteit en eenvoudige bediening. In de vestiging in Woerden werken momenteel 250 personen.

Kijk voor meer informatie op: https://www.youtube.com/watch?v=mvVzunJ1rII

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Aantal uur per week uur p/w
40-40