user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Medewerker Verkoop Binnendienst Eindhoven M/V

in Eindhoven

MTselect
  • MTselect
  • MBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Beschrijving functie MTselect is dé specialist in werving en selectie en zoekt voor haar opdrachtgever Wasco een:

Medewerker Verkoop Binnendienst Eindhoven (m/v)
“een commerciële duizendpoot”

Jouw activiteiten: als medewerker verkoop binnendienst ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van verkoopactiviteiten naar (potentiële) klanten, voor het informeren van klanten, het meewerken aan landelijke en regionale acties en het verrichten van alle relevante bijbehorende werkzaamheden. Daarnaast spring je bij in onze shop om zo nog meer bij te dragen aan de klanttevredenheid.
De ideale kandidaat heeft oog voor bestaande en potentiële klanten en weet een goede zakelijke relatie op te bouwen. Je bent commercieel gedreven en kan door kennis en kunde de klant optimaal van dienst zijn. Daarnaast wordt er in het team natuurlijk gezamenlijk zorg gedragen voor de vestiging als geheel. Doel van deze functie is het optimaliseren van de vestiging, door middel van het realiseren van het gebudgetteerde rendement van de vestiging en door het binden van nieuwe klanten. Je komt terecht in een enthousiast team dat samenwerking hoog in het vaandel heeft.

lees meer

Eisenpakket een enthousiaste persoonlijkheid die van aanpakken weet, goed kan communiceren met hun klanten en in staat is van toegevoegde waarde te zijn voor hun vestiging. Je beschikt over een MBO+ werk- en denkniveau (bij voorkeur in een technische richting). Kennis van hun markt en hun producten en diensten is een pre. Je beschikt over een proactieve houding. Je bent sterk in je communicatieve vaardigheden. Tevens ben je commercieel, zelfstandig, resultaatgericht, initiatiefrijk en betrokken. Je bent woonachtig in het zuiden van het land.

lees meer

Beschrijving werkgever Wasco is dé toonaangevende technische groothandel binnen de installatiebranche in Nederland. Met ruim 45 jaar ervaring, expertise en vakmanschap zijn zij uitgegroeid tot een landelijk begrip. Ruim 400 medewerkers werken dagelijks aan de tevredenheid van onze klanten. Hun organisatie is volop in beweging en heeft een sterke focus op groei. Wasco maakt deel uit van het beursgenoteerde bedrijf Ferguson ‘s werelds grootste bouw gerelateerde distributeur. Mede door hun 34 vestigingen staan zij altijd dichtbij de klant. Wasco werkt actief aan de kennisontwikkeling van haar medewerkers en wil een kennisorganisatie zijn voor al haar klanten. Het huidige kennisniveau willen zij verder uitbouwen met als doel om hun klanten nog beter van dienst te kunnen zijn bij al hun vragen en het mee te denken in systeemoplossingen.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Aantal uur per week 40 uur p/w
40
Medewerker Verkoop Binnendienst Eindhoven M/V
Score: 7.6
Stemmen: 11

  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Eindhoven