user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Allround Storingsmonteur (E & WTB)

in Veenendaal

Lantor BV
 • Lantor BV
 • LBO / VMBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Beschrijving functie Heb jij passie voor techniek en wil je aan ons succes bijdragen?
Lantor heeft voor haar locatie in Veenendaal een vacature voor een
Allround Storingsmonteur (E & WTB)
Reageer direct, want Lantor biedt jou:
 • Uitdagende, zelfstandige en brede rol
 • Veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling
 • Bovengemiddelde arbeidsvoorwaarden

Wat ga je doen als Allround Storingsmonteur?
Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en de uitvoering van het werktuigbouwkundig en elektrotechnisch onderhoud aan machines en andere installaties.
Uitvoeren of op onderdelen coördineren van het (groot) onderhoud tijdens periodieke stops. Samen met je collega’s van de Technische Dienst zorg jij mede voor de optimale staat van de procesinstallaties door middel van inspectief-, preventief en correctief onderhoud. Geeft vaktechnische aanwijzingen aan de operators en begeleidt de aannemers. Er wordt gewerkt in een 3 ploegensysteem. In deze functie gelden ook consignatiediensten. Je rapporteert rechtstreeks aan het Hoofd Technische Dienst.

lees meer

Eisenpakket Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven kandidaat met een afgeronde MTS WTB/Elektrotechnische opleiding. Je ervaring heb je onder meer opgedaan in de (proces) industrie zowel op WTB als op E gebied (nadruk op E) en bent toe aan een nieuwe uitdaging. Je bent praktisch, oplossingsgericht en servicegericht.
Beheersing van de Duitse taal is een pré en bent bekend met geautomatiseerde systemen (o.a. SAP).

lees meer

Beschrijving werkgever Lantor BV ontwikkelt, produceert en verkoopt wereldwijd hoge toegevoegde waarde producten op basis van synthetische nonwovens (vliezen) voor technische, industriële toepassingen. Deze specialties worden onder meer verwerkt in de kabel-, de jachtbouw-, de windmolen-, de bouw-, de verpakkings- , de luchtvaart- en de automobielindustrie (zie: www.lantor.com). Door intensieve samenwerking met klanten en door haar eigen visie wordt Lantor BV als een betrouwbare en innovatieve partner gezien met sterke merknamen en een solide imago. De bedrijfscultuur is informeel, resultaatgericht en biedt ruimte voor ondernemerschap. Lantor BV is gevestigd te Veenendaal.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Allround Storingsmonteur (E & WTB)
Score: 7.3
Stemmen: 50

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Veenendaal