user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Allround Storingsmonteur (E & WTB)

Vacature Veenendaal

Lantor BV
 • Lantor BV
 • MBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie

Heb jij passie voor techniek en wil je aan ons succes bijdragen?


Lantor heeft voor haar locatie in Veenendaal een vacature voor een


Allround Storingsmonteur (E & WTB)


Reageer direct, want Lantor biedt jou:
 • Uitdagende, zelfstandige en brede rol
 • Veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling
 • Bovengemiddelde arbeidsvoorwaarden

Wat ga je doen als Allround Storingsmonteur?
Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en de uitvoering van het werktuigbouwkundig en elektrotechnisch onderhoud aan machines en andere installaties.
Uitvoeren of op onderdelen coördineren van het (groot) onderhoud tijdens periodieke stops. Samen met je collega’s van de Technische Dienst zorg jij mede voor de optimale staat van de procesinstallaties door middel van inspectief-, preventief en correctief onderhoud. Geeft vaktechnische aanwijzingen aan de operators en begeleidt de aannemers. Er wordt gewerkt in een 3 ploegensysteem. In deze functie gelden ook consignatiediensten. Je rapporteert rechtstreeks aan het Hoofd Technische Dienst.

lees meer

Eisenpakket

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven kandidaat met een afgeronde MTS WTB/Elektrotechnische opleiding. Je ervaring heb je onder meer opgedaan in de (proces) industrie zowel op WTB als op E gebied (nadruk op E) en bent toe aan een nieuwe uitdaging. Je bent praktisch, oplossingsgericht en servicegericht.
Beheersing van de Duitse taal is een pré en bent bekend met geautomatiseerde systemen (o.a. SAP).

lees meer

Beschrijving werkgever

Lantor BV ontwikkelt, produceert en verkoopt wereldwijd hoge toegevoegde waarde producten op basis van synthetische nonwovens (vliezen) voor technische, industriële toepassingen. Deze specialties worden onder meer verwerkt in de kabel-, de jachtbouw-, de windmolen-, de bouw-, de verpakkings- , de luchtvaart- en de automobielindustrie (zie: www.lantor.com). Door intensieve samenwerking met klanten en door haar eigen visie wordt Lantor BV als een betrouwbare en innovatieve partner gezien met sterke merknamen en een solide imago. De bedrijfscultuur is informeel, resultaatgericht en biedt ruimte voor ondernemerschap. Lantor BV is gevestigd te Veenendaal.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Meer informatie Arbeidsvoorwaarden

In ruil hiervoor bieden wij jou een uitdagende en brede functie in een MKB bedrijf, b2b- gerichte organisatie met ambitie dat volop in beweging is. We zorgen uiteraard voor een gedegen inwerkperiode waarbij je intensief kennis maakt met de organisatie, onze producten, markten en klanten. Binnen Lantor is er alle ruimte om je te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan wederzijds succes. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima. Waaronder reiskostenvergoeding, prima pensioenregeling, Levensfasebudget van 2,1%, 36 urige werkweek, 13e maand, bovengemiddeld consignatieregeling en vergoeding.

Lantor is winnaar van de Integron 2016 ‘Medewerker Beleving Award’ voor meest tevreden medewerkers.


Sollicitatieprocedure

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de heer K. Abba, afdeling HR, 0318-537208. Je motivatie en CV dien je te sturen naar: Lantor BV, t.a.v. Karim Abba, P.O. Box 45, 3900 AA Veenendaal. E-mail: recruitment@lantor.com

Solliciteren op de functie van Allround Storingsmonteur
Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je CV met motivatie achter op onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Monteur, Montage, Monteren, Techniek, Technisch, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Storingsmonteur

lees meer

Contactpersoon Karim Abba
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Elektromonteur in omgeving Veenendaal
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Veenendaal