user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Teamleider R&D Test Lab & Prototype Shop

in Assen

Bekaert
  • Bekaert
  • MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Beschrijving functie Bekaert heeft voor haar locatie in Assen een vacature voor eenTeamleider R&D Test Lab & Prototype Shop“transformeert zijn team naar probleemoplossers“Bekaert Combustion Technology te Assen is binnen Bekaert een wereldspeler op het gebied van branders en warmtewisselaars. Research & Development speelt hierin een cruciale rol. Het Testlab en de Prototype Shop dragen oplossingen aan voor bestaande en nieuwe concepten die verband houden met productontwikkeling.De teamleider is verantwoordelijk voor de groep testengineers in het lab en voor de operators van de Prototype Shop (totaal 10-15 fte). Hij/zij vergroot het teamgevoel, verdiept de inhoudelijke kennis en is gericht op de persoonlijke ontwikkeling van de teamleden. De teamleider legt verantwoording af aan de R&D Manager en heeft een cruciale rol in het R&D-managementteam.

lees meer

Eisenpakket We komen graag in contact met een inspirerend leider, die de afdeling uitdaagt baanbrekende technische oplossingen te bedenken en de medewerkers in de afdeling te ontwikkelen, zowel inhoudelijk als ook persoonlijk.

De teamleider:
  • heeft minimaal een technische Hbo-opleiding en affiniteit met warmtetechniek en thermodynamica;
  • heeft goed ontwikkelde leiderschapskwaliteiten en weet de medewerkers te inspireren;
  • focust zich enerzijds op de interne processen maar anderzijds ook op de klant;
  • hanteert voor zichzelf en voor zijn team begrippen als eigenaarschap en meedenkend vermogen;
  • is in zijn stijl gericht op samenwerking en teamwork.

lees meer

Beschrijving werkgever Bekaert (www.bekaert.com) is wereldmarkt- en technologisch leider in staaldraadtransformatie en deklaagtechnologieën. Door het continue creëren van toegevoegde waarde streeft Bekaert ernaar de voorkeursleverancier voor staaldraadproducten- en oplossingen te zijn voor haar klanten wereldwijd. Bekaert (Euronext Brussels: BEKB) is een wereldwijde onderneming die bijna 30.000 medewerkers telt, met het hoofdkantoor in België en een jaaromzet van € 4,4 miljard.Bekaert Combustion Technology Heating is onderdeel van Bekaert en is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van milieuvriendelijke en duurzame gasbranders en op maat gemaakte warmtewisselaars voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen. Met het brede assortiment van kwalitatief hoogwaardige technische producten en services biedt Bekaert Combustion Technology een grote toegevoegde waarde voor klanten wereldwijd. Innovatie, technologisch leiderschap, kwalitatief hoogwaardige producten en ondernemerschap zijn kenmerkend voor de organisatie. Wereldwijd werken er ongeveer 300 medewerkers voor BCT Heating, op de locatie in Assen werken 250 medewerkers.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg