user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Application Engineer Electronica (junior)

Elektro Engineer
NLR
 • NLR
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Beschrijving functie Ben jij die engineer die trots is op zijn expertise en zijn vak? Wil je werken in een high tech omgeving waar jouw inzet van cruciaal belang is voor de lucht- en ruimtevaart?
Dan willen we je graag spreken!
NLR heeft voor haar locatie in Marknesse een vacature voor een

Application Engineer Electronica
(junior)

Wat ga jij doen als Application Engineer Electronica
Als application engineer test je elektronica voor lucht- en ruimtevaarttoepassingen in de faciliteit Vibration & Shock Test (VST). En je voert kalibratiewerk uit in de faciliteit Instandhouding Meetapparatuur (FIM). Je werkt in het team “Environmental Qualification and Testing”; een team van specialisten dat testen uitvoert voor lucht- en ruimtevaart in de faciliteiten EMC, Thermisch Vacuum, VST en FIM. Je werkt intensief samen met onze klanten tijdens het testen. Als application engineer specialiseer je je in het vak; je doet ervaring op met het werken met laboratorium apparatuur en je bouwt kennis op. We bieden je training-on-the-job om je te ontwikkelen en hypermoderne faciliteiten om je werk uit te voeren. De faciliteiten staan in Marknesse en je bureau ook.
 

lees meer

Eisenpakket
 • Afgeronde HBO opleiding Elektrotechniek en het liefst een paar jaar relevante werkervaring
 • Flinke dosis technisch inzicht
 • De ambitie om je te ontwikkelen en een kei op je vakgebied te worden Nauwkeurigheid, creativiteit en resultaatgerichtheid
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels.

lees meer

Beschrijving werkgever NLR, dedicated to innovation in aerospace, is hèt centrum in Nederland op het gebied van lucht- en ruimtevaart. We doen onderzoek naar veiliger, milieuvriendelijker en efficiënter vliegverkeer. Onze vestiging in Amsterdam is recent gerenoveerd en in Marknesse is een prachtig nieuw gebouw gerealiseerd, beide volgens het concept van Het Nieuwe Werken. Bij elkaar werken ruim 600 gedreven professionals; van vliegtuigbouwkundigen tot psychologen en van wiskundigen tot applicatiedeskundigen. De lucht- en ruimtevaartsystemen zijn in belangrijke mate afhankelijk van het goed functioneren van avionica aan boord en op de grond. Onze afdeling, Aerospace Electronics and Qualification, werkt nauw samen met andere NLR afdelingen aan innovaties om deze systemen te laten voldoen aan de eisen van nu en die van de toekomst. Wij ontwikkelen en testen avionica voor zowel lucht- als ruimtevaartsystemen. We voeren opdrachten uit voor een grote diversiteit aan klanten waaronder (inter-)nationale Defensie- en civiele lucht- en ruimtevaartindustrie.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Application Engineer Electronica (junior)
Score: 7.8
Stemmen: 51

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Marknesse