user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Technisch Service Coördinator

in Emmeloord

SMT Netherlands
 • SMT Netherlands
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Beschrijving functie Geen dag is het zelfde! De klant zo snel mogelijk helpen, je team tevreden te houden, iedere dag andere uitdagingen en bovenal de rust bewaren.. dat is wat jij leuk vindt!

Functieomschrijving Service Coördinator
Als Service Coördinator ben jij de verbindende factor tussen de klant, je team en de ondersteunende afdelingen. Voor de klant streef je naar een maximale beschikbaarheid van de machines, dus jij zorgt ervoor dat de werkzaamheden van je team zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd.

Ook voor je collega’s ben jij het eerste aanspreekpunt. Je signaleert uitdagingen, onderzoekt alternatieven, communiceert proactief naar alle betrokkenen en bent verantwoordelijk voor de service die jouw team kan leveren.

Als Service Coördinator heb jij de eindverantwoording over de werkorders. Je geeft leiding aan het serviceteam en je legt verantwoording af aan de Manager Service Operations. Tevens draai je mee in het rooster van de 24/7 storingsdienst.

Taken & Verantwoordelijkheden:
 • Accurate coördinatie en communicatie naar klanten en overige betrokkenen;
 • Accountmanagement en realiseren van service KPI’s;
 • Factureren van de uitgevoerde werkzaamheden;
 • Beoordelen en de ontwikkeling stimuleren van de Servicemonteurs, Planner en Werkvoorbereider (het serviceteam);
 • Handhaven van kwaliteit- en veiligheidsstandaarden zoals werkplekbezoeken en toolboxen.

lees meer

Eisenpakket Voor deze functie is ruime werkervaring in een vergelijkbare technische functie een vereiste. Daarnaast vragen we voor deze functie hbo-werk of denkniveau en een uitstekende uitdrukkingsvaardigheid van de Nederlandse en Engelse taal.

Persoonlijkheid:
 • Aanpakmentaliteit met een flexibele en doelgerichte instelling;
 • Stressbestendig en servicegericht;
 • Leidinggevende capaciteiten;
 • Conceptueel en analytisch werk- en denkvermogen.

lees meer

Beschrijving werkgever SMT Netherlands B.V. maakt onderdeel uit van SMT Benelux en is de officiële importeur en dealer voor premium merken als Volvo Construction Equipment en Sennebogen material handling machinery in Nederland.SMT is de toonaangevende organisatie in dit werkveld en richt zich primair op het verkopen en verhuren van machines, in combinatie met het leveren van 24/7 service aan onze klanten. Met meer dan 180 collega’s stellen we alles in het werk om de klant te ontzorgen en optimale inzetbaarheid van de machines te realiseren.Door de regelmatig georganiseerde toolboxen (teambijeenkomsten), PV activiteiten en informatiebijeenkomsten kent iedereen elkaar en zijn de lijnen kort. De organisatie investeert veel tijd en geld in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van haar werknemers. Als resultaat daarvan zijn er veel collega’s die een interne loopbaanstap kunnen maken en zich voor vele jaren verbinden aan onze onderneming.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

Marktconform salaris;
40 vakantiedagen;
Een vaste 13e maand;
Een collectieve pensioenregeling en zorgverzekering;
Opleiding-, training- en doorgroeimogelijkheden;
Werken in de grondverzet met de mooie en sterke merken als VOLVO en SENNEBOGEN.

lees meer

Technisch Service Coördinator
Score: 8.9
Stemmen: 25

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Emmeloord