user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Medewerker Technische Dienst

Vacature Zoeterwoude

Zandbergen World's Finest Meat
 • Zandbergen World's Finest Meat
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Voor onze afdeling Technische Dienst zijn wij op zoek naar een

Medewerker Technische Dienst

Over de functie van Medewerker Technische Dienst
Als medewerker technische dienst ben je, samen met jouw collega’s, verantwoordelijk voor het correct functioneren van de machines op de verschillende afdelingen (zowel productie als logistiek) binnen onze organisatie. Het onderhouden van machines, voorkomen/oplossen van storingen, maar ook het preventief onderhoud aan de bedrijfspanden met bijbehorende installaties zullen jouw voornaamste bezigheden zijn. Je werkt in een team samen met het (meewerkend) hoofd TD en daardoor is er veel ruimte voor eigen inzicht en het daarnaar handelen.

Op dit moment werken wij enkel overdag en is er dus geen sprake van ploegendienst en/of vaste storingsdienst. I.s.m. jouw leidinggevende is er veel vrijheid qua indelen van werkuren. Wij vertrouwen hierbij erg op jouw eigen verantwoordelijkheid.
 

lees meer

Eisenpakket Een allrounder met kennis op gebied van Elektra & Mechanica die graag oplossingen bedenkt voor complexe situaties of machines, maar ook niet bang is om bijvoorbeeld een kapotte gootsteenafvoer of koffiemachine aan te pakken. Iemand die duidelijk communiceert (wat doe je, wanneer doe je dat en wat zijn de gevolgen), preventief handelt en die trots is op het werk dat afgeleverd is.

Overige taken en verantwoordelijkheden:
 • Preventief onderhoud van machines en gebouw;
 • Oplossen van storingen;
 • Begeleiden van externe onderhoudspartijen;
 • Rapporteren naar Hoofd technische dienst;
 • Netjes en overzichtelijk werken.

Vereisten:
 • Technische opleiding op minimaal MBO-niveau;
 • Ervaring in en kennis van E & W.;
 • Ervaring in procestechniek en Bouwkundige kennis is een pré.

lees meer

Beschrijving werkgever Zandbergen World’s Finest Meat is een gerenommeerd familiebedrijf binnen de Europese markt voor vlees en vleesproducten. Als sourcingspartner voor retail, levensmiddelenfabrikanten en de detailhandel beheren wij een continue productstroom van rundvlees, lamsvlees, gevogelte, varkensvlees en ready made consumer goods. Deze producten betrekken wij voornamelijk uit Noord- en Zuid- Amerika, Australië, Nieuw-Zeeland, Thailand en Afrika en zetten wij af binnen de EU.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg
Meer informatie Arbeidsvoorwaarden
 • Een fulltime, afwisselende en boeiende functie bij een sterk internationaal bedrijf met een familiaire cultuur en betrokken collega’s;
 • De mogelijkheid om voor een toonaangevende internationale speler met een sterk imago in de Europese vleesmarkt te werken;
 • Ruimte om ideeën en initiatieven te ontplooien voor het verder ontwikkelen van het bedrijf en jezelf;
 • 1 x per maand een vleespakket.

Sollicitatieprocedure
Voor meer informatie over ons bedrijf kun je terecht op onze website www.zandbergen.com. Als je vragen hebt over deze vacature dan kun je contact opnemen met Raymond Pouw via 071-5815006.

Solliciteren op de vacature Medewerker Technische Dienst
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? En ben je toe aan een nieuwe uitdaging?Laat dan je cv met motivatie achter op onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Trefwoorden: Technische Dienst, Techniek, Techneut, mbo, storingsmonteur, Onderhoudsmonteur, Allround monteur, montage, Mechanica
 

lees meer

Contactpersoon Raymond Pouw
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Medewerker technische dienst in omgeving Zoeterwoude Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Zoeterwoude