user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Technisch Medewerker Parkeerservices

in Schiphol

PCH Parking & Facility Services Schiphol B.V.
 • PCH Parking & Facility Services Schiphol B.V.
 • MBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Beschrijving functie Over de functie van Technisch Medewerker Parkeerservices
Je bent samen met het technisch team een belangrijke schakel in het operationeel houden van de parkeerinstallatie en ondersteunende installaties. Je bent verantwoordelijk voor het veilig en juist uitvoeren van storingen tot het uitvoeren van onderhouds- en aanpassingsactiviteiten van toegewezen bedrijfsmiddelen en installaties.
We gaan elke dag voor maximale kwaliteitslevering en minimale operationele verstoring.

Wat ga je doen als Technisch Medewerker Parkeerservices?
 • Zorgdragen voor het mechanisch/technisch onderhoud van de parkeer en aanverwante installaties;
 • het binnen gestelde normen opheffen van storingen en uitvoeren van opgedragen onderhoudswerken, modificaties en aanpassingen en de kwaliteitscontrole hierop;
 • op juiste wijze registeren en bewaken van aangemaakte storingen;
 • het signaleren van trends in veel voorkomende storingen en het daarvoor voorstellen doen tot verbeteringen;
 • het signaleren van bijzondere situaties en afwijkingen en het nemen van actie daarop;
 • onderhouden van contacten met de opdrachtgever, beheerders en leveranciers;
 • het beheren van het decentraal voorraadmagazijn, de werkplaats, gereedschappen en materiaal.

Draag jij graag verantwoordelijkheid, kom jij goed tot je recht in een dynamische omgeving die geen minuut van de dag hetzelfde is, steek jij je handen uit de mouwen, denk je mee over continue verbeteren en heb je geen 9-5 mentaliteit? Dan is deze afwisselende functie op jouw lijf geschreven!

lees meer

Eisenpakket
 • Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau in de richting van elektrotechniek;
 • Je hebt kennis van NEN3140 en NEN1010 en ervaring met genoemde of vergelijkbare werkzaamheden;
 • Tevens beschik je over een VCA diploma of ben je bereid deze binnen 3 maanden te behalen;
 • Flexibele inzetbaarheid (7 dagen per week, dag-, avond- en incidenteel nachtdiensten) is vereist;
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift en de Engelse taal in woord;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Deze competenties heb jij goed ontwikkeld: probleemoplossend, klant- en servicegericht, analytisch, zelfstandig, collegiaal en hulpvaardig, flexibel en integer.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Beschrijving werkgever PCH is een groeiend bedrijf, wij leveren een totaalpakket van diensten en voegen waarde toe op het gebied van facility management en services, beveiliging en parkeermanagement en –dienstverlening. Wij ontzorgen opdrachtgevers en streven ernaar dat gebruikers zich comfortabel en veilig voelen. Maximale aandacht voor de klant en optimale dienstverlening staan hierbij voorop. Mensen maken bij ons iedere dag het verschil. People Create Hospitality, daar staan onze medewerkers voor. Wat doen wij op Schiphol?PCH Parking & Facility Services Schiphol ziet parkeerbeheer als een hoogwaardige vorm van dienstverlening. Een parkeervoorziening staat nooit op zichzelf, maar ondersteunt ook de omliggende functies. Op Schiphol stromen er jaarlijks ruim 11 miljoen voertuigen door de slagbomen van 20 verschillende parkeerlocaties verspreid over de gehele luchthaven. Het goed functioneren van de parkeerinstallatie is van cruciaal belang voor de continuïteit van de luchthaven, immers wanneer passagiers en luchthaven personeel niet op tijd voor hun vlucht of werk kunnen zijn kan dit vergaande gevolgen hebben. Maar ook het functioneren van systemen die het parkeerproces faciliteren, zoals verlichting, CCTV, intercomsystemen, etc. hebben een zelfde prioriteit. Naast het technisch beheer voeren wij 24/7 ook het operationeel beheer uit van de verschillende parkeervoorzieningen en combineren wij dit met facilitaire services als schoonmaak, gladheidbestrijding, verwijzers en busvervoer. Wij maken het mogelijk om comfortabel, veilig en plezierig te parkeren, zodat parkeren een positief onderdeel wordt van de reis.

lees meer

Info salaris Bruto € 13,00 - € 14,00 p/u

De ruimte om mee te bouwen aan onze organisatie in een enthousiast en ambitieus team. Het betreft een functie voor 36 uur per week, met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, en met het uitzicht op een vast dienstverband.
De werktijden zijn van maandag tot en met zondag en liggen tussen 06.00 uur en 23.00 uur en incidenteel het draaien van nachtdiensten. Daarnaast dien je bereid te zijn om piketdiensten te draaien volgens wisselend rooster. Wij bieden je een marktconform salaris (€ 13,50 - € 14,50 bruto per uur), exclusief roostertoeslagen, opleiding en training in onze PCH Academie, 25 vakantiedagen, een pensioenvoorziening.

lees meer

Technisch Medewerker Parkeerservices
Score: 9.5
Stemmen: 23

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Schiphol