user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Medewerker Technische Dienst

Vacature Eersel

Group of Butchers
 • Group of Butchers Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Wat ga je doen als Medewerker Technische Dienst?
Als Medewerker Technische Dienst zorg je voor het dagelijks/wekelijks onderhoud aan het machinepark aan de hand van onderhoudsschema’s en checklists. Ook zorg je voor het (mede) oplossen van storingen gedurende het productieproces. Samen met je collega’s beheer je de voorraad onderdelen. Ook het oplossen van technische mankementen aan gebouwen behoort tot je takenpakket. Op administratief gebied is het belangrijk dat je werkbonnen nauwkeurig bijhoudt en een duidelijke beschrijving geeft van de storingen. Je bent proactief in het bedenken van oplossingen. Uiteraard ben je iemand die netjes de werkplaats achterlaat en zuinig omgaat met omgeving, gereedschappen, onderdelen en materiaal.
 

lees meer

Eisenpakket
 • Je beschikt over een afgeronde of je bent bezig met een MBO opleiding, richting Werktuigbouw en/of Electrotechniek of vergelijkbaar;
 • Je hebt 0 tot 3 jaar werkervaring in de techniek;
 • Kandidaten met affiniteit en werkervaring in de Food en/of Retailbranche genieten de voorkeur;
 • Je bent stressbestendig en hebt geen moeite met deadlines;
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed zowel in woord als geschrift;
 • Kandidaten die ervaring hebben met TIG lassen genieten de voorkeur;
 • Je bent flexibel in je werktijden (geen 9 tot 5 mentaliteit);
 • Je bent werkzaam bij onze vestigingen in Eersel (The Filet Company) en Tilburg (Dutch Grill Specialties).

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Beschrijving werkgever Group of Butchers is marktleider in het segment van hoogwaardige vleeswaren en al twee jaar achter elkaar het snelst groeiende foodbedrijf van Nederland! Onze zes gespecialiseerde productielocaties maken wij vleeswaren en vleesproducten voor grossiers en de retailmarkt in Nederland, België en Duitsland. Afgelopen jaren zijn wij zowel organisch als d.m.v. acquisities sterk gegroeid. Ook voor de komende jaren verwachten wij sterk te blijven groeien, mede door de inzet van de ruim 400 collega’s die dagelijks de lekkerste en kwalitatief allerbeste producten ontwikkelen en maken. Een grote passie voor het mooie product vlees is wat we delen en dat maakt onze producten bijzonder. Wij zijn “Group of Butchers”.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

Een veelzijdige functie in een betrokken en informeel team bij het enige foodbedrijf in de top 10 van de Lijst met Top 250 Groeibedrijven 2017! Geen dag is hetzelfde. Uitzicht op een vast dienstverband en rechtstreeks bij onze organisatie in dienst, in plaats van een flexibel contract bij een uitzendbureau. Uiteraard een goed en marktconform salaris, aangevuld een eindejaarsuitkering, aanvulling in de reiskosten, collectieve ziektekostenverzekering en pensioenregeling. De ruimte om als persoon met onze organisatie mee te groeien, onder andere door tot het volgen van (interne) opleidingen. We vieren graag onze successen met een jaarlijkse barbecue, teamactiviteiten en borrels.

lees meer

Meer informatie Sollicitatieprocedure
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de heer Gerrit Sluis (Plant Manager Eersel) via het telefoonnummer 0497-582140.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Gerrit Sluis
013-8505920
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Medewerker technische dienst in omgeving Eersel Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Eersel