user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Technisch Operator

in Waalwijk

Tarkett
 • Tarkett
 • LBO / VMBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Beschrijving functie Ben jij op zoek naar een nieuwe technische uitdaging? Tarkett zoekt een ondernemende Technisch Operator voor in het productieteam. Ben jij een topper in het oplossen van storingen en voel jij je op je best in een productieomgeving?
Dan gaan wij graag met je in gesprek!

Wat ga je doen?
Als Technisch Operator maak je onderdeel uit van het productieteam en rapporteer je aan de Shiftleader. In deze rol werk je volgens een 5-ploegenrooster en ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de productie- en kwaliteitsdoelstellingen en tussentijdse kwaliteitscontroles. Daarnaast los je storingen bij machines snel en effectief op, zodat de productie een zo kort mogelijke stilstand heeft.

Jouw hoofdtaken zijn te beschrijven als:
 • Het bedienen van de machines;
 • Uitvoeren van dagelijkse controles;
 • Het controleren, regelen en eventueel bijsturen van de productielijn zodat de gewenste kwaliteit en daarna de gewenste kwantiteit wordt gerealiseerd;
 • Rapportages maken van storingen in het onderhoudsbeheerssysteem;
 • Het verhelpen van storingen in diverse productielijnen;
 • Het schoonhouden van apparatuur en werkomgeving.

lees meer

Eisenpakket
 • Een afgeronde technische opleiding (LBO-niveau) richting Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek;
 • Minimaal 3-5 jaar werkervaring op zowel werktuigbouwkundig als elektrotechnisch gebied;
 • Je bent bereid tot het volgen van opleidingen (zowel in- als extern);
 • Tevens ben je besluitvaardig, een ondernemer en heb je een proactieve werkhouding.;
 • Wanneer je kennis van en inzicht in productieprocessen en het machinepark hebt, heb je zeker een streepje voor.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Beschrijving werkgever Met een netto-omzet van meer dan 2,8 miljard euro in 2017 is Tarkett een internationale marktleider in innovatieve en duurzame oplossingen voor vloerbedekking en sportveldbekleding. Met een breed scala van producten, waaronder vinyl, linoleum, tapijt, PVC, hout en laminaat, kunstgras en atletiekbanen, bedient Tarkett klanten in meer dan 100 landen wereldwijd. Met 12.500 medewerkers en 34 productielocaties, verkoopt Tarkett elke dag 1,3 miljoen vierkante meter aan vloeroppervlak voor ziekenhuizen, scholen, woningen, hotels, kantoren, winkels en sportvelden. De Groep zet zich in voor een duurzame ontwikkeling en heeft een eco-innovatiestrategie geïmplementeerd en bevordert de circulaire economie. De locatie Waalwijk is het epicentrum voor duurzame en innovatieve tapijtvloeren met een sterke positie in tapijt voor kantoren, onderwijs- en overheidsinstellingen, gezondheidszorg, hotels, cruiseschepen, luchtvaartmaatschappijen en particulieren toepassingen. Het merk Desso heeft een missie: het ontwikkelen van unieke producten die zorgen voor een veel beter binnenmilieu, wat de gezondheid en het welzijn van mensen ten goede komt. In Waalwijk zijn zo’n 350 medewerkers werkzaam in de productie, maar ook Sales, Marketing, HR, Finance, Legal en Supply Chain zijn hier gevestigd. 

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

Bij Tarkett investeren we in jou. Wij bieden jou een leuke en afwisselende functie aan binnen een ervaren en enthousiast team bij een topspeler in de markt. Je krijgt ook mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Dit doen we door een combinatie van ‘training on the job’ door een ervaren collega en, waar nodig, externe trainingen. We vinden het belangrijk dat jij je professioneel kunt ontwikkelen.

Daarnaast kun je rekenen op:

Een goed salaris
Een goede pensioenregeling
24 vakantiedagen en 13 adv-dagen
Winstdelingsregeling
Collectiviteitskorting op je zorgverzekering
Reiskostenvoorzieningen
2x per week vers fruit op kantoor


Tevens vinden wij Gezondheid & Welzijn van de medewerker erg belangrijk voor ons. Daarom biedt het team Health & Vitality actief diverse faciliteiten en cursussen aan. Goedkoper sporten bij een groot aantal sportscholen is mogelijk via het Nationaal Gezondheidsplan.

lees meer

Technisch Operator
Score: 9.7
Stemmen: 42

 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Waalwijk