user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Monteur Voertuigen

Vacature Amersfoort

Renewi
 • Renewi Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Ben jij die enthousiaste, betrouwbare en technisch onderlegde collega die geen uitdaging uit de weg gaat? Lees dan snel verder!

Renewi heeft voor haar locatie in Amersfoort een vacature voor een
Monteur Voertuigen

Wat ga je doen als Monteur Voertuigen?
De functie van Monteur Voertuigen is gericht op een verscheidenheid aan werkzaamheden in onderhoud en reparatie aan onze vrachtwagens, kranen en shovels en ander materieel. Jouw technische kennis van bedrijfswagens in de breedste zin zorgt ervoor dat je snel kan schakelen tussen verschillende technische problemen.

lees meer

Eisenpakket Jij bent opgeleid tot monteur en je hebt de ambitie om jezelf te ontwikkelen tot eerste monteur met aanvullende cursussen zoals APK keuren en prognoses stellen. Met jouw kennis en kunde kun je zelfstandig reparaties aan motoren en installaties verrichten en storingen lokaliseren en oplossen. Je ziet de verschillende typen wagens en werkmateriaal als een uitdaging en kunt jouw werk als Monteur Voertuigen zelfstandig uitvoeren en controleren.

Natuurlijk mag je ook reageren als je aantoonbare ervaring hebt in het werken met bedrijfswagens, eventueel aangevuld met vakgerichte cursussen, dan wel bedrijfsautotechniek. Daarnaast beschik jij over kennis op het gebied van hydrauliek, pneumatiek en elektrotechniek en je bent in ieder geval in het bezit van een rijbewijs B.

Bij voorkeur beschik je over de volgende diploma's/certificaten:
 • Opleiding Monteur voertuigtechniek.
 • Minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • VCA-Basis.
 • Rijbewijs B-E en een heftruckrijbewijs.

Beschik je niet over alle diploma's en/of certificaten, maar heb je wel veel ervaring en wil je veel leren? Reageer dan ook!

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Beschrijving werkgever Wij zijn Renewi, opgericht in februari 2017, na een fusie van Shanks Group plc en van Gansewinkel Groep BV, genoteerd aan de Londense beurs sinds 1988. Met een jaaromzet van ongeveer 1,8 miljard Euro, zijn we een van ’s werelds toonaangevende recyclingbedrijven die de groeiende circulaire economie ondersteunen. Wij geloven dat afval niet bestaat. Onze visie is om het leidende waste-to-productbedrijf te zijn, dat klanten aan beide kanten van de keten bedient. Ons doel is om de wereld te beschermen door gebruikte materialen nieuw leven te geven. We zorgen ervoor dat afval wordt omgezet naar nieuwe producten en we helpen klanten hun duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken.

lees meer

Info salaris Salaris in overleg

Je komt in een team van ambitieuze, vakbekwame en enthousiaste collega’s. In de diverse garages hangt een informele sfeer en krijg je de mogelijkheden om jouw veelzijdigheid optimaal te benutten. Er heerst een open en directe cultuur waarin veel waarde wordt gehecht aan enthousiasme, humor en inzet.

Wat biedt Renewi jou?
Wij bieden je een goed salaris conform de CAO Beroepsgoederenvervoer, waarnaast alle overuren worden uitbetaald. Ook hebben wij een goede pensioenregeling en collectieve personeelsverzekeringen.

Daarnaast:
• Een goed salaris (excl. overuren).
• Afwisselende werkzaamheden, denk aan wagens, maar ook afvalscheiding installaties
• Doorgroeimogelijkheden
• Overige arbeidsvoorwaarden, cao conform beroepsgoederenvervoer.
• Nog veel meer interne regelingen.

lees meer

Meer informatie Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Erik Timmermans, Corporate recruiter op 06-83239975.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Contactpersoon Erik Timmermans
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Monteur in omgeving Amersfoort Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Amersfoort