Vacature Electrical Engineer

Vacature Rotterdam

Engineer
Oechies Electrotechniek
 • Oechies Electrotechniek Bedrijfsprofiel
 • MBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een baan waarin je diverse complexe taken op een boeiende manier kunt combineren? Ben jij technisch onderlegd, maar daarnaast ook goed in het onderhouden van contacten en in staat tot het begeleiden van projecten? Zie jij het wel zitten om te gaan werken bij een bedrijf dat zich al meer dan 50 jaar heeft bewezen op het gebied van technische installaties in de scheepvaart? En heb jij minimaal 5 jaar ervaring in (binnen)scheepvaart? Reageer dan op onderstaande vacature!

Oechies Elektrotechniek heeft voor haar locatie in Rotterdam een vacature voor een

Electrical Engineer

Wat brengt het met zich mee als je bij Oechies komt werken?
Als je besluit om bij Oechies te komen werken dan stort je je in de Rotterdamse maritieme wereld. We werken hard aan mooie innovatieve projecten. Daarin wordt het belangrijk gevonden dat de klus samen geklaard wordt. Dus heeft een collega je hulp nodig heeft dan steun je die en dat geldt precies omgekeerd als je zelf eens om hulp verlegen zit.
Verder vinden wij het belangrijk dat iedereen het goed heeft binnen het bedrijf. Daarin proberen we iedereen goed te laten verdienen, en tijdens de kerst of Sinterklaas wordt aan iedereen gedacht. Wij proberen verder te kijken dan alleen naar de geleverde prestatie. De totale mens moet zich goed kunnen voelen om goed te kunnen presteren.

Over de functie van Electrical Engineer
Als electrical engineer houd jij je dagelijks bezig met elektrotechnische uitdagingen, zoals het ontwerpen en uitwerken van complexe toepassingen. Denk hierbij aan de pre- en detail engineering van schakelpanelen, voedingssystemen en spanningsverdelingen ten behoeve van de scheepvaart. Ook ben je verantwoordelijk voor het bepalen en opzetten van standaardmodules voor elektrotechnische toepassingen.

Naast het elektrisch tekenen zul je je in deze functie bezighouden met projectbegeleiding. Je bent de spil in het onderhouden van contacten met klanten, leveranciers en eigen mensen. Dit contact zal plaatsvinden in overeenstemming met de contractuele projecteisen, kwaliteitseisen, veiligheidseisen, specificaties, normen, codes en standaards zoals Bureau Veritas, Lloyd’s etc.
Verder draag je de verantwoordelijkheid voor supervisie en commissioning werkzaamheden tijdens de constructiefase van een project. Tot slot maak jij berekeningen en overleg je met collega's uit andere disciplines over de voortgang van de werkzaamheden binnen het project. Je kunt dan denken aan het bijwonen van bouwvergaderingen en het voeren van projectoverleg. Al met al een veelzijdige job met veel verantwoordelijkheden, waarbij jij steeds zult worden uitgedaagd om het beste uit jezelf en het bedrijf te halen.

lees meer

Eisenpakket Je beschikt over een MBO Elektrotechniek diploma niveau 4 of HBO elektrotechniek.
 • Een minimum van 5 jaar werkervaring als elektrisch tekenaar in (binnen)scheepvaart.
 • Je hebt ruime kennis van (inter)nationale codes, normen en regelgeving
 • Je hebt ervaring met E-plan.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als in geschrift.
 • In bezit van een rijbewijs B.
 • Je kunt zelfstandig aan het werk, en je bent flexibel inzetbaar.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Beschrijving werkgever Wij zijn een elektrotechnisch installatiebureau dat zich al meer dan een halve eeuw bezighoudt met het ontwikkelen, ontwerpen, realiseren en onderhouden van technische installaties in de scheepvaart en off-shore. We hebben naam gemaakt in het ontwerpen en onderhouden van elektrotechnische installaties, navigatiesystemen, beveiligingsinstallaties en het in bedrijf stellen van onder anderen elektromotoren en generatoren. De kern van ons team bestaat uit 40 mensen die in vaste dienst zijn.

lees meer

Info salaris Bruto € 3.500 - € 4.500 p/m
Meer informatie Wat biedt Oechies Elektrotechniek jou?
 • Een baan met een behoorlijke dosis verantwoordelijkheid, uitdaging en afwisseling bij een installatiebedrijf met een jarenlange geschiedenis in de scheepvaart
 • Goede secundaire voorwaarden zoals 25 vakantiedagen, 13 ADV-dagen, 50-50 pensioensverzekering, deelname ongevallen- en ziektekostenverzekering.
 • Doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheid d.m.v. opleidingen en cursussen.
Solliciteren op de functie van Electrical Engineer
Heb je interesse in deze functie? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton.

Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met de heer Van Putten, telefoon: 010-2973999.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Afd. HR
076 571 3096
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Techniek Vacatures Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Rotterdam