Vacature Technicus - Eindhoven

Eindhoven

Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)
 • Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Technische Universiteit Eindhoven heeft een vacature voor een

Technicus
met affiniteit voor procestechnologie
1 FTE

Wat ga je doen als Technicus?
Als technicus ben je werkzaam binnen de capaciteitsgroep Multiphase reactors (SMR) bij de subgroep Multi-scale Modelling of Multi-phase Flows van de faculteit Scheikundige Technologie van de TU/e. Deze groep doet onderzoek en verzorgt onderwijs op het gebied van transportverschijnselen in meerfasenstromingen. Het onderzoek richt zich op diverse typen meerfasen contactapparatuur, zoals fluïde bedden, bellenkolommen en sproeitorens. De groep beschikt over geavanceerde apparatuur zoals hoge-snelheidscamera's, laser gebaseerde meetapparatuur en een MRI-scanner.

Als technicus ondersteun je wetenschappers en promovendi bij het voorbereiden en uitvoeren van hun onderzoek. Je bent betrokken bij het ontwikkelen en vervaardigen van unieke instrumenten en opstellingen maar ook verzorg je het onderhoud en aanpassingen. Dit doe je zelfstandig of in teamverband met je collega's en de centrale technische werkplaats (EPC). Vanuit een 3D-CAD ontwerp vervaardig je conventioneel en CNC. Affiniteit met besturings- en procestechnologie is een pré.

Je bent een doener die mensen graag helpt waarbij zorgvuldigheid, nauwkeurigheid en documenteren een vanzelfsprekenheid is. Je beschikt over goede contactuele eigenschappen, sociale vaardigheden, een praktische en flexibele instelling en je bent resultaatgericht.

lees meer

Eisenpakket Wij zoeken een kandidaat met het volgende profiel:
 • Bij voorkeur MBO Fijnmechanische Techniek of Werktuigbouwkunde opleiding op niveau 4 bij voorkeur aangevuld met een LIS praktijkdiploma (Leidse Instrumentenmakers School) of een gelijkwaardige technische opleiding.
 • Affiniteit met besturings- en procestechnologie;
 • Allround technicus met ruime werkervaring;
 • Vloeiend thuis in 3D-CAD ontwerpsoftware.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Klantgerichte en flexibele houding, teamplayer, analytisch, creatief, proactief en oplossingsgericht.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Info salaris Bruto Max. € 3.895 p/m

De functie is gewaardeerd op maximaal schaal 9 afhankelijk van kennis en ervaring, het salaris bedraagt op basis van 1.0 fte maximaal € 3.895,- bruto per maand.
Meer informatie Arbeidsvoorwaarden
We bieden een dynamische functie, in een internationale, innovatieve werkomgeving met veel ruimte voor eigen ideeën en initiatieven.

In eerste instantie gaat het om een aanstelling voor een jaar. Bij gebleken geschiktheid behoort een verlenging van de aanstelling tot de mogelijkheden.

Daarnaast bieden wij veel ruimte voor zelfontwikkeling en zeer aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder kinderopvang, pensioenvoorzieningen, opleidingsfaciliteiten en uitstekende sportfaciliteiten.

Sollicitatieprocedure
Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met de heer L. de Graaf,, telefoonnummer 040-2472475, of P.J. van de Weijer, (HR-adviseur) tel 040-2474960.

De selectie van sollicitanten en de sollicitatiegesprekken vinden direct plaats tot het moment we een geschikte kandidaat hebben gevonden.
Voor deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geworven. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon L. de Graaf
040 - 247 4486
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Techniek Vacatures Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Eindhoven