Vacature Opzichter Technische Dienst - Raalte

Raalte

Gemeente Raalte
  • Gemeente Raalte
  • MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie In het hart van Salland ligt Raalte. We werken hard, helpen elkaar graag en weten hoe we een feestje moeten bouwen. En het blijft een feest als iedereen erop kan rekenen dat alles in onze dorpen en het buitengebied goed voor elkaar is. Zodat we veilig van A naar B kunnen, alles buiten schoon en heel is, de publieke gebouwen er strak bijstaan en we met droge voeten kunnen genieten van onze groene rijkdom. Om ervoor te zorgen dat wij onze werkzaamheden goed en effectief kunnen uitvoeren zoeken wij per direct een

Opzichter Technische Dienst

Dit doe jij voor ons
Jij stuurt een deel van het personeel binnen domein Beheer aan. Je onderhoudt nauw contact met hen, net als met collega's van onder andere domein beheer. Daarnaast ben jij de schakel naar onze inwoners. Je zorgt ervoor dat de meldingen die zij doen worden opgevolgd en beantwoord. Verder ben je toezichthouder en soms directievoerder voor aannemers en bewaak je proces en budget. Dit alles doe je op de taakvelden drukriolering, openbare verlichting, gemeentelijke gebouwen en werkplaatsen op de gemeentewerf. Tot slot speel jij een belangrijke rol in het verbeteren van onze werkwijze en maakt een vierwekelijkse piketdienst onderdeel uit van je functie. 

lees meer

Eisenpakket Jij bent een leidinggevende die luistert, vertrouwen wekt, inspireert en met een flinke dosis gezond verstand stevig in je schoenen staat, ook als het net even anders loopt dan gepland. Je hebt een afgeronde MBO4-opleiding met het profiel dat is gericht op een van je taakvelden, aantoonbare leidinggevende ervaring, VCA en rijbewijs BE. 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B), Auto aanhanger (BE)
Info salaris Salaris in overleg
Meer informatie Arbeidsvoorwaarden
Je krijgt een verantwoordelijke baan waarbij je de ruimte krijgt om je eigen inspirerende stempel te zetten op je werk. We laten je niet zwemmen maar nemen je op in ons domein en maken je snel wegwijs in de gemeente. Je krijgt bevlogen en betrokken collega's die het onderste uit de kan halen voor Broekland, Heeten, Heino, Laag Zuthem, Lierderholthuis, Luttenberg, Mariënheem, Nieuw Heeten en Raalte. 

Sollicitatieprocedure
Deze functie beslaat 36 uur in de week en wordt beloond vanuit functieschaal 9. Het eerste jaar krijg je een tijdelijk dienstverband. Daarna wordt deze bij goed functioneren omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Heb je zin om op de koffie te komen? Stuur jouw cv en motivatie uiterlijk 8 juni 2020 via het digitale sollicitatieformulier door te klikken op de solliciteerbutton.

Wil je eerst meer weten? Bel domeinmanager Robert van Harten via 06 15452669. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Robert van Harten
06 15452669
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Opzichter in Raalte Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Raalte