Vacature Allround Storingsmonteur (E/WTB) - Veenendaal

Veenendaal

Lantor BV
  • Lantor BV
  • MBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie
Heb jij passie voor techniek en wil je aan ons succes bijdragen?

Lantor heeft voor haar locatie in Veenendaal een vacature voor een

Allround Storingsmonteur (E/WTB)

Jouw uitdaging als Allround Storingsmonteur (E/WTB) 
Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en de uitvoering van het elektrotechnisch/ besturingstechnisch en werktuigbouwkundig aan machines en andere installaties. Uitvoeren of op onderdelen coördineren van het (groot) onderhoud tijdens periodieke stops. Samen met je collega's van de Technische Dienst zorg jij mede voor de optimale staat van de procesinstallaties door middel van inspectief-, preventief en correctief onderhoud. Geeft vaktechnische aanwijzingen aan de operators en begeleidt de aannemers. Er wordt gewerkt in een 3 ploegensysteem. Je rapporteert aan Hoofd Technische Dienst. 

lees meer

Eisenpakket Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven kandidaat met een afgeronde MTS opleiding richting elektrotechniek / WTB. Je hebt kennis van en ervaring met Siemens PLC S7 en geregelde aandrijvingen. Tevens heb je onder meer ervaring opgedaan in de (proces) industrie zowel in Elektrotechnisch als WTB gebied en ben je toe aan een nieuwe uitdaging. Je bent praktisch, oplossingsgericht en servicegericht. Beheersing van de Duitse taal is een pré en je bent bekend met geautomatiseerde systemen (o.a. SAP). 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Duits
Meer informatie Arbeidsvoorwaarden
In ruil hiervoor bieden wij jou een uitdagende en brede functie in een MKB bedrijf, b2b- gerichte organisatie met ambitie dat volop in beweging is. We zorgen uiteraard voor een gedegen inwerkperiode waarbij je intensief kennis maakt met de organisatie, onze producten, markten en klanten. Binnen Lantor is er alle ruimte om je te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan wederzijds succes. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima, o.a. 36-urige werkweek, waardoor in het huidige 3-ploegensysteem 4 nachtdienst wordt gewerkt, 25 vakantiedagen, vaste eindejaarsuitkering en een duurzame inzetbaarheid budget. 

Sollicitatieprocedure
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met mevrouw S. Roseboom afdeling HR, 0318-537111. 

Je motivatie en CV kun je te achterlaten via onze sollicitatiepagina door te klikken op de solliciteerbutton

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Trefwoorden: Monteur, Techniek, Technische, Elektrotechniek, WTB, Werktuigbouwkunde, MTS

lees meer

Beschrijving werkgever Lantor BV ontwikkelt, produceert en verkoopt wereldwijd hoge toegevoegde waarde producten op basis van synthetische nonwovens (vliezen) voor technische, industriële toepassingen. Deze specialties worden onder meer verwerkt in de kabel-, de jachtbouw-, de windmolen-, de bouw-, de verpakkings- en de automobielindustrie (zie: www.lantor.com). Door intensieve samenwerking met klanten en door haar eigen visie wordt Lantor BV als een betrouwbare en innovatieve partner gezien met sterke merknamen en een solide imago. De bedrijfscultuur is informeel, resultaatgericht en biedt ruimte voor ondernemerschap. Lantor BV is gevestigd in het centrum van Veenendaal en is betrokken bij haar medewerkers en omgeving.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Allround Monteur in Veenendaal Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. Technicus.nl
  2. Technische Vacatures
  3. Veenendaal