Vacature Technisch Adviseur Binnendienst - Apeldoorn

Apeldoorn

Wasco Holding B.V.
 • Wasco Holding B.V.
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie “Duurzaam verwarmen: iedere avond rode pepers door het eten”

De energietransitie is gaande en dat merken wij! Vanwege de groei van onze afdeling Techniek zoeken we naar een:

Technisch Adviseur Binnendienst

Hoe ziet jouw dag eruit?
Warmtepompen, vloerverwarming/koeling, solar systemen (thermisch en PV), ventilatie systemen en regelingen. Dagelijkse kost voor jou. Je hebt nooit echt kunnen kiezen tussen commercie, service en techniek. De combinatie die je kan maken van achter jouw bureau in Apeldoorn is dan ook perfect! Jij weet de link te leggen tussen onze commerciële organisatie, de klant en ons assortiment. 

Je bent een technisch specialist die voor elk (duurzaam) vraagstuk een oplossing heeft. Je weet deze oplossingen om te zetten in offertes en zoekt daarbij naar de balans tussen commercie en klantgerichtheid. 

Tijdens jouw dagelijkse advieswerk loop je daarnaast ook tegen problemen aan in de techniek en in praktische zaken en op die manier leer je de voors en de tegens van de producten goed kennen. Door deze kennis te delen werk je ook aan de optimalisatie van het productassortiment van Wasco. Zowel vanuit technisch als vanuit commercieel oogpunt. Je weet mensen hierin te motiveren, stuurt waar nodig de service partners aan en je collega's en belanghebbenden met jouw opgedane kennis. 

Als techneut ben je natuurlijk benieuwd naar ons assortiment op het gebied van duurzame energiesystemen. Lees je vast in: https://www.wasco.nl/categorie/duurzaam/. 

lees meer

Eisenpakket Techniek, duurzaam in het bijzonder, is jouw passie. Ontwikkelingen en trends in de installatiebranche volg je op de voet. 

Je hebt een commerciële en proactieve persoonlijkheid. Jouw communicatieve vaardigheden zijn goed ontwikkeld waardoor het je geen enkele moeite kost om contact te leggen met welk niveau dan ook. Je bent klant- en servicegericht en initiatiefrijk. Voor elke technisch probleem weet jij een oplossing te vinden. 

Verder begrijp je als geen ander dat onderstaande eisen noodzaak zijn om de job goed te kunnen vervullen:
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en brengt aantoonbare technische kennis op het gebied van duurzame energiesystemen met je mee;
 • Je bent bekend met programma's zoals Arkey en/of Autocad;
 • Jouw analytisch vermogen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Meer informatie Arbeidsvoorwaarden
Afwisseling en zelfstandigheid kenmerkt jouw rol als technisch adviseur. Een concurrerend salaris is vanzelfsprekend, evenals 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen om de balans tussen jouw werk en privé optimaal te houden. We investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling (want kennis is key, zeker in jouw rol) en bieden je daarnaast tal van andere secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Sollicitatieprocedure
Solliciteer via de sollicitatiebutton op www.werkenbijwasco.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met: Robin Waarsenburg, Business Manager Duurzaam, op telefoonnummer 088 099 5000. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Technisch Adviseur, Adviseur Binnendienst, Adviseur Techniek, Duurzaamheid, vacature Apeldoorn

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Technisch Adviseur in Apeldoorn Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Apeldoorn