Vacature Technisch Machine Operator - Zoeterwoude

Zoeterwoude

Zandbergen World's Finest Meat
 • Zandbergen World's Finest Meat
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Beyond Meat, toonaangevend producent van plantaardig vlees, heeft in samenwerking met Zandbergen World’s Finest Meat een nieuwe productiefaciliteit in Zoeterwoude geopend, The New Plant. De samenwerking maakt het mogelijk om aan de groeiende Europese vraag naar Beyond Meat producten te kunnen voldoen en zo verkleint Beyond Meat haar CO2-voetafdruk. In deze hypermoderne productielocatie worden de innovatieve plantaardige vleesproducten van Beyond Meat geproduceerd. 

Voor deze nieuwe locatie zijn wij nu op zoek naar een ervaren

Technisch Machine Operator

Over de functie van Technisch Machine Operator
Je bent verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van onze high tech geautomatiseerde verpakkingsmachines (Multivac) en het aansturen van de medewerkers die hierbij betrokken zijn. Je hebt een sterke focus op procesverbeteringen en efficiëntie. Door het instellen, controleren, ombouwen en continue bijstellen van de machines zorg je voor het optimale resultaat binnen de strenge normen van onze producten. Met jouw technisch inzicht signaleer je (aanstaande) problemen en zorg je samen met de TD voor de juiste oplossing. Je bent bereid de verantwoordelijkheid te nemen en zorgt voor optimaal onderhoud aan jouw machine. 

Daarnaast word je nauw betrokken bij het ontwikkelen van werkprocedures voor nieuwe producten en denkt mee over een optimale personeelsbezetting. In een groeiende organisatie help je om nieuwe producten te produceren en/of te verpakken met behulp van een modern en innovatief machinepark. 

Wij zullen starten met enkel een dagshift, maar omdat het de opening van een nieuwe locatie is, is een grote mate van flexibiliteit wel noodzakelijk.

lees meer

Eisenpakket
 • Je hebt een afgeronde technische opleiding op (minimaal) MBO niveau 3 ( bij voorkeur: Vapro B/C, WTB, Mechatronica, Elektrotechniek, Auto/Motorvoertuigentechniek, Procestechniek);
 • Je hebt een aantal jaren leidinggevende ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in de foodbranche;
 • Je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel, kan goed organiseren en bent in staat je collega’s kundig op te leiden en te coachen;
 • Je bent bekend met HACCP en hebt oog voor veiligheid en hygiëne.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Meer informatie
 • Een goed betaalde, fulltime, afwisselende en boeiende functie bij een sterk internationaal bedrijf met een familiaire cultuur en betrokken collega’s;
 • De mogelijkheid om met een toonaangevend merk met grote groeipotentie te werken;
 • Ruimte om ideeën en initiatieven te ontplooien voor het verder ontwikkelen van het bedrijf, de afdeling en jezelf;
 • Tweemaal een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.
Solliciteren op de vacature Technisch Machine Operator
Herken je jezelf in bovenstaand profiel? En ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Laat dan je cv met motivatie achter op onze sollicitatiepagina door te klikken op de sollicitatiebutton.

Heb je nog vragen? Bel met Raymond Pouw, telefoonnummer 071- 581 50 06. Je kunt ook kijken op: www.zandbergen.com. Voor meer informatie over Beyond Meat, zie ook: www.beyondmeat.com. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Trefwoorden: Operator, Technisch Operator, Machine Operator, Vapro B/C, WTB, Mechatronica, Elektrotechniek, Procestechniek, Motorvoertuigentechniek, Autotechniek, MBO

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Machine Operator in Zoeterwoude Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Zoeterwoude