Vacature Projectleider Elektrotechniek - Leiden

Leiden

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)
 • Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie In het kort
Vacaturenummer : F.20.RO.19
Sluitingsdatum    : tot en met 18 oktober 2020

Projectleider Elektrotechniek, Leiden

De functie
Ben je op zoek naar een baan waarbij binnen de vier muren van de organisatie álle technische facetten van jouw vakgebied zich bevinden? En wil je graag zelf je 36-urige werkweek indelen, zodat werk en privé altijd in balans is? Dan is de functie van projectleider elektrotechniek bij het LUMC wat voor jou!

Het LUMC is een stad op zich met duizenden patiënten en bezoekers per dag en in totaal circa 8.500 medewerkers. Het onderhouden en beheren van elektrotechnische installaties bij het LUMC is enorm belangrijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering van het ziekenhuis. Denk bijvoorbeeld aan de voorziening van de noodstroom die te allen tijde beschikbaar moet zijn om de beademingsmachines van stroom te voorzien. Als projectleider elektrotechniek creëer jij, samen met je team, de beste condities hiervoor. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van installaties voor onder meer de middenspanning, laagspanning, noodstroom, liften en buispost. Het is jouw taak om deze technische installaties optimaal te laten functioneren. Natuurlijk doe je dit niet alleen; je doet dit samen met je team van vijf à zes projectmedewerkers waar jij ook leiding aan geeft. Technisch uitdagend en zeer afwisselend dus!

lees meer

Eisenpakket Je bent een ervaren projectleider die:
 • Beschikt over een afgeronde HTS-opleiding Elektrotechniek
 • Inmiddels enkele jaren werkervaring heeft opgedaan
 • De aanvullende opleiding installatie-/werkverantwoordelijke midden- en laagspanningsinstallaties heeft afgerond of bereid is deze te volgen
 • Kennis en werkervaring heeft met de NEN 3140
 • Beschikt over een klantgerichte dienstverlening.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Meer informatie Je werkt in een dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Dit betekent dat je relatief veel vrijheid hebt om je werktijd in te plannen. Maar ook binnen jouw functie krijg je vrijheid, want je mag binnen bepaalde kaders de functie naar je eigen hand zetten. Ben je een nieuwe medewerker, dan krijg je in eerste instantie een aanstelling voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 4.615,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 10, CAO UMC).

Werken bij het LUMC
In het Leids Universitair Medisch Centrum werken we continu aan het verbeteren van de patiëntenzorg. Wij investeren in baanbrekend, internationaal onderzoek en werken met de nieuwste apparatuur. Samen met onze artsen, gespecialiseerde zorgverleners, docenten, wetenschappelijke onderzoekers en ons ondersteunend personeel streven wij naar de hoogste kwaliteit op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en internationaal onderzoek. En hier hebben wij jou bij nodig!
Je bent projectleider Elektrotechniek bij Gebouw- en Installatiebeheer (G&IB). Dit is een onderdeel van de afdeling Infra. G&IB zorgt ervoor dat de technische infrastructuur in prima conditie verkeert en de continuïteit en het functioneren van alle installaties binnen het LUMC gewaarborgd zijn. In totaal werken er 22 collega’s op onze afdeling: een afdelingshoofd, 5 projectleiders en 16 projectmedewerkers. Elke projectleider en -medewerker heeft zijn eigen specialisme en het team is loyaal en betrokken. Jaarlijks organiseren wij met de afdeling een barbecue en verschillende in- en externe activiteiten. We werken op informele wijze met elkaar samen en er is voldoende ruimte voor gezelligheid.

Meer informatie
De uitgebreide vacaturetekst kun je vinden op www.werkenbijhetlumc.nl. Daarnaast kun je contact opnemen met de heer Cor Cerdijn, hoofd, afdeling Gebouw- & Installatiebeheer, telefoon 071 526 34 11.

Solliciteren
Wil je solliciteren, vul dan uiterlijk 18 oktober 2020 ons sollicitatieformulier in door te klikken op de solliciteerbutton. Je kunt ook direct solliciteren via www.werkenbijhetlumc.nl.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Projectleider Elektrotechniek in Leiden Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Leiden