Vacature Operator 3-ploegendienst - Veenendaal

Veenendaal

Lantor BV
 • Lantor BV
 • MBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving functie Lantor is op zoek naar een Operator 3-ploegendienst. Heb jij passie voor techniek en productieprocessen? Dan zoeken wij jou!

Lantor heeft voor haar locatie in Veenendaal een vacature voor een

Operator 3-ploegendienst

Wil jij ook werken bij dé pionier in hoogwaardige productoplossingen voor wereldwijde A-merken zoals Bugatti, Porsche, Lamborghini, Audi, Ferrari, C-fury, Bavaria en Fairline? Lantor ontwikkelt, produceert en verkoopt hoge toegevoegde waarde producten op basis van synthetische non-wovens. Onze producten worden niet alleen in de auto- en jachtbouwindustrie verwerkt, maar ook in veel kabel-, windmolen-, verpakkings- en luchtmolenoplossingen over de hele wereld. Kortom: Lantor is eigenlijk overal. Anders dan andere bedrijven die kernmaterialen en oppervlaktevliezen aanbieden, belooft Lantor méér te zijn dan een ontwikkelaar en leverancier: wij zijn echte partners van onze klanten. We denken mee en willen écht kwaliteit leveren, een oplossing bieden en zo het verschil maken. 

Waar ligt jouw nieuwe uitdaging
Je bent met je team verantwoordelijk voor het produceren en finishen van non-woven vliezen met behulp van meerdere productielijnen. Je ontwikkelt je tot allround operator zodat je meerdere productielijnen beheerst. Hierbij stel je machines in en bewaak je, aan de hand van panelen / monitors en visuele controles, het productieproces. Je bewaakt de kwaliteit, hiertoe voer je testen uit. Je bent verantwoordelijk voor 1e lijnsonderhoud en assisteer je bij onderhoud- en reparatiewerkzaamheden. Dit alles volgens de gestelde regels met betrekking tot veiligheid, arbo en milieu. Je rapporteert aan de voorman. 

lees meer

Eisenpakket
 • Je hebt een afgeronde MBO of VAPRO opleiding.
 • Bent bereid om interne en eventueel externe opleidingen te volgen.
 • 5-10 jaar kennis en ervaring met technische productieprocessen.
 • Je wilt in 3-ploegen werken en bent flexibel ten aanzien van werktijden.
 • Zelfstandigheid, initiatieven nemen en een houding gericht op constant verbeteren zijn op je lijf geschreven.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal en bij voorkeur kennis en ervaring met computersystemen (o.a. SAP).

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Meer informatie Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou een uitdagende functie in een MKB bedrijf, een organisatie met ambitie dat volop in beweging is. De productie bestaat uit verschillende afdelingen waar doorgroeimogelijkheden bestaan. We zorgen uiteraard voor een gedegen inwerkperiode waarbij je intensief kennis maakt met de organisatie, onze producten, processen en technieken. 
Binnen Lantor is er alle ruimte voor eigen initiatief, om je te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan wederzijds succes. Je hebt veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. 

De arbeidsvoorwaarden zijn bovengemiddeld, denk hierbij een goed basissalaris, 20% ploegentoeslag, een vaste eindejaarsuitkering en een budget die jij kunt besteden aan duurzame inzetbaarheid, denk hierbij een studie, gezondheid, vitaliteit en tijd. Wij kennen een 36-urige werkweek waarbij in de nachtdienst 4 nachten wordt gewerkt. Er is een informele werksfeer en de personeelsvereniging organiseert leuke activiteiten om samen met collega's aan deel te nemen. 

Sollicitatieprocedure
Wacht dan niet langer en solliciteer nu via onze sollicitatiepagina, door te klikken op de solliciteerbutton!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Trefwoorden: operator, allround operator, techniek, technische, TD, ploegendienst, 3-ploegen, productie, Vapro, MBO

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Operator in Veenendaal
 1. Technicus.nl
 2. Technische Vacatures
 3. Veenendaal